Sevgilisi kapıdan kovan erkek ne hisseder, bu ilişkide ben şimdi ne yapmalıyım?

Bizim 4 yıllık bir ilişkimiz var ben onun her koşulda maddi manevi tek destekçisiydim ailesi yoktu daha doğrusu onunla görüşmüyorlardı sefalarını sürüyorlardı. Gün geldi devran döndü ailesiyle arası düzeldi işleri yoluna girdi evet beni terk etmedi ama sinirimi bozmaya kırıcı olmaya başladı ben de bir hafta sabrettim uyardım alttan aldım en sonunda patladım ve küfür ettim. Kalbini sevdiğimin çocuğu diye. O da sinirlendi kapıma geldi tehditler ve küfürler etti ve beni hayatından çıkardı üstelik zorla özür dilettirip. Beş gün sonra dayanamadım kapısına gittim elimde kek mum ve çorba meyve. Beni gördüğü zaman yumuşak baktı üzgün hali vardı oturduğu yerden ve yürü git buradan dedi. Amcası kapıyı kapattı ben ilerledim ağladım ve tekrar döndüm kapıyı çaldım bir gelir misin konuşalım diye sakin üzgün durgun bir haldeydi zaten ve yürü git buradan git dedi. Ve ağlayarak evime döndüm. Ben onun çok şeyini affettim gerçekten bu nedir? Böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda? Bu arada bana bir hafta önce telefon hediye etmişti onu ne yapayım? Bende eşyaları da var?
Sevgilisi kapıdan kovan erkek ne hisseder, bu ilişkide ben şimdi ne yapmalıyım?