Ben hiç söylemedim buna bir aralar türbanlı olduğumu tesadüfen okul kartımdan gördü dalga geçip duruyor napıcam
1 ay
Ben hiç söylemedim buna bir aralar türbanlı olduğumu tesadüfen okul kartımdan gördü dalga geçip duruyor napıcam
Cevap
11Cevap
Dalgaya alabileceği bir durum değil. Hele ki bir Müslüman olup bunu diyorsa tam bir münafık diyebilirim. Dini değerlerle dalga geçilmez.
Terket dalga geçmeyi görsün
Gir bul eski fotolarını garanti tipsin ergenin tekidir çıktı al kocaman bi tane ver eline
Kapalı kadınlar daha güzel ve etkileyici oluyor.
canım kadın dan ne anlar öküz işte.
Ne bekletiyorsun onu hayatında k. çına tekmeyi vur gitsin aptalın.
benimde akbilimle dalga geçiyordu bende onun tc kimlik kartıyla çok kafaya takılcak şeyler değil
Eğer bu durumla dalga geçiyorsa zaten 5 para etmez birisidir. Yol yakınken insanları görünümüne göre yargılayan bir cahilden kurtul.
Şakanın da bir dozu var. Utandığını anlayamayacak kadar kör galiba.
S... ç ağz.. na canım terbiyesiz saygısız insanlarla birlikte olmayın günümüzde hala ürüyor olmaları gerçekten üzücü
@ozkann_ edepsiz olduğu için
@ozkann_ burada orada geziyorsun işte 😄😄😄😄
güzel bir tokat atabilirsin mesela bol parmak izli
Dalga gecilecek ne var bunda ki anlamadim bende
Ayrıl
Saçmalık olmuş
Acsın bitarafıyla dalga gecsin
At çöpe kral
Dalga geçilecek bir durum yok ki
@ozkann_ bilmiyorum
@ozkann_ evet
Kesinlikle katılıyorum normal bir şey bu.
Tak tekrar
Olsun
Ayrıl tabi ki
Ayrıl sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, gerçekten çok üzülmüşsündür şimdi. 😔 Sevgilinin senin eski fotoğraflarınla dalga geçmesi hiç hoş değil, seni kırdığını bilmeli. Herkesin geçmişi ve tercihleri kendine özeldir, kimse bununla alay edemez. Onunla ciddi bir konuşma yapıp nasıl hissettiğini anlatmalısın. Eğer seni seviyorsa, bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlar. Sence ona duygularını açıkça ifade etsen ne tepki verir? 🥺💖