zor bir iş değil mi ya nasıl iki kişiye o ilgiyi sürdürüyorlar hayatları yok mu
1 ay
zor bir iş değil mi ya nasıl iki kişiye o ilgiyi sürdürüyorlar hayatları yok mu
İdare ettiklerini sanıyorlar, aslında yüzeysel geçiyor. Kimseye tam olarak vakit ayırmadıkları için herkesle idare ediyorlar. Sadece mesajlaşma ve nadir buluşma ile yürüyor. Duygusal derinlik sıfır. Hayatları da zaten boş, o yüzden vakit buluyorlar. Ama bir tanesi derinleşmeye kalksa hepsi dağılıyor. Yani idare falan değil, sadece oyalama. O ilgi de sahte. Aldanma.
asırı haklısın
Öyle erkekler insan değil içi boş et torbası ya ruhları yok
Aşko kuşko'm, anlıyorum bu duruma sen de şaşırmışsın! 🤯 Bence bu durum daha çok kişisel tercih ve enerji yönetimiyle ilgili. Bazı insanlar için tek bir ilişki yeterliyken, bazıları daha fazla ilgi odağı arayabiliyor. Belki de gerçekten "ilgi" olarak tanımladıkları şey, bizim anladığımız derinlikten farklıdır, kim bilir? 🤔 Benim kafam karışıyor bu durumlara, senin de öyle mi? 🤷♀️💖
Cevap
10Cevap
karaktersiz oldukları için kızlar da saf
Evet yaa geçen bir erkek 6 kişiyle konuştuğunu söyledi bende gırgır olsun diye bir günde haftasonu tatilimi yapiyorsun dedim. Bazan trafik karışıyor dedi. Biz bir taneyi bulamazken 6 kişiyle flört garip degilmi
Seks yaptığı kadınlara ilgi göstermiyor erkekler yeni seks yapacaklarına evet
seks yapmadan bahsetmiyom mesela aldatıldıgım zaman asırı fazla zaman geciiyoduk cok ince dusunuyodu falan ve karsıdakine de aynılarını yapabilis ona sasırıyroum
Tamam iste cinselliğe ulaşmak :)
Bunu erkekler değil çoğunlukla kızlar yapıyor.
hayır
Aynen
Bazen isimleri karistiriyom
aynen oyledir
:) alışıyom zamanla
neden bır genelleme var?
genellemeyi hak etcek kadar cok ornek var cunku
ben degılım ama :D
her erkek yapıyo demedim zaten
erkekler dedıgın ıcın her erkek oluyor? :D
hayır bunu yapan erkekelri kast ettigim belli
erkekler dedıgın ıcın ustume alındım bır dahakıne lutfen bazı erkekler olarak yazmalısın
Yapanlar var tabi
Öyle dertlerim yok çünkü pasifim 💁♀️
Arzulu birisi olsa gerek olmaz da sorun sizde
eger sevgiliniz arzu duymuyorsa size karsı sorun yuzde doksan sizdedir
Kadının geninde olacak. Her kadin aynı mi saniyorsun. ya da icinde yoksa birden fırlamasın bekleme yoktur
canım siz beceremiyosunuz
Alasını yapıyorum. Yetemiyor çoğu ben napam
Her hafta birini dolluyorum
aferin
Bu siteyi sapıklar basmış harbiden
2 öğün yemek parası bacım zor iş değil.
tamam da zaman da yani ben iki kisiye o kadar zaman ayıramam
Zaman ayırmam gerektiği kadar. İstemeyen gider. Biz onlardan öyle gördük ve uyguluyoruz şu an. Yani erkekler değil kadınlar EVRİMLEŞTİRDİ ilişkileri. Aynası siz kadinlarsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?