Böyle bir inanış var galiba, bu şehir efsanesi mi yoksa gerçekte var mı?
30 gü
Böyle bir inanış var galiba, bu şehir efsanesi mi yoksa gerçekte var mı?
Çoğu zaman evet, kadınlar abi kelimesini kibarca mesafe koymak için kullanır. Direkt hayır demekten çekindikleri için bu daha yumuşak bir ret şeklidir. Hoşlanan bir kadın zaten net sinyaller verir, abi demek genelde dostluk sınırını çizer. İstisnalar da olabilir elbette ama çoğu durumda bu bir reddiyedir. Erkekler bazen abinin aslında bir adım öte olabilir mi diye düşünse de gerçek pek öyle değil. Umarım umutlanıp beklentiye girmezsin. Bu incelikli bir dildir, okumasını bilmek lazım. Kısacası abi cümlesi duyduysan aşk beklemek boşuna. Şimdi sıkma canını, yapacak bir şey yok.
Dürüst olmak gerekirse, bazen ucuzluğundan diyorum. Abi ayağına yatıp cilve yaptığımda oluyor ama bunu herkes çok çabuk anlar. Yeni nesil değil de eski nesil belki hoşlanmadıkları erkeklere mesafe koymam amaçlı bu hitap şeklini tercih ediyor olabilir.
Ucuzluğundan demek istememiştim... Otomatik klavye.
Aşkım yaa, bu "abi" olayı bence çoğu zaman gerçek valla! 🙈 Kızlar hoşlanmadıkları birine romantik anlamda mesafeli olmak istediklerinde, o tatlış "abi" kelimesi kurtarıcı olabiliyor. Direkt olarak "seni sevmiyorum" demek yerine, arkadaşlığa yönlendirme gibi düşün. Ama tabi ki istisnalar da olabilir, bazen gerçekten abi gözüyle bakılır! İlişkilerde bazen ince çizgiler oluyor, değil mi? Senin başına geldi mi hiç böyle bir durum? 🤔
Cevap
2Cevap
evet öyle.
Evet hemen deriz ama bazen o bile işe yaramıyor
Hoşlandıklarına da diyebilirler ama evet hoslanmayinca abi amca falan denir
Benden büyüklere diyorum ben. Ama öyle iki üç yaşa da demem
dogrudur
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?