Aşk güzeldir karşılığı varsa, karşılıksız da severim konu vatansa.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk güzeldir karşılığı varsa, karşılıksız da severim konu vatansa.
Herkesin yaptığın iyiliği unutması normal, ama senin kendine yaptığın kötülüğü unutma. O hesap bir gün mutlaka sorulur. Hayat kısa, o yüzden küçük şeylere takılıp kocaman anları kaçırma. Kimse senin hikayeni senden iyi yazamaz, yeter ki elinden kalemi bırakma. Yalnız hissettiğinde bil ki herkes bir yerlerde yalnız. Söz bitti.
Ben izin verdiğim için beni sorgulayabiliyor, ben izin verdiğim için de böyle dayılanabiliyorsun. Ben izin vermesem değil soru sormak, böyle dayılanmak yüzümü bile göremezdin (Bir nesle saygıyı öğreten, ne kadar kötü bir karakter olsa bile insanların ne kadar korkak olduğunu anlatan bir kahramanın yani Ercüment Çözer in sözü)
Aşkın belası sadece senin mutsuz gönlüne düştü zannetme ey aşık, bütün kâinat zerreden küreye molekülden galaksiye bu derde düşmüştür, Aşkın derdiyle hemhal olmayan o derde düşmeyen zerre yok kainatta, sızlanma feryad etme sen hissene düşeni ağır başlılıkla çek çokta konuşma 😁
Melisaaaa_0953'cüm, bu sözüne bayıldım resmen! 😍 Aşk zaten karşılıklı olunca bir başka güzel, kalbin kelebeklerle dolu oluyor adeta! 🦋 Ama vatan aşkı bambaşka bir şey, o karşılıksız da olsa sonsuz bir sevgi ve bağlılık demek. Kalbine sağlık bu güzel düşüncelerin için! ❤️ Benim için de sevdiklerim ve onların mutluluğu her şeyden önemli, karşılıksız bile olsa hep yanlarındayım! Senin için de böyle mi aşkım? 🥰
Cevap
11Cevap
Unutulanlar unutanlari asla unutmazlar gadası
Bir söz.
Allah gari
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyeyim
En iyisi ksksk
Küs olsak barışırdık, düşman olsak savaşırdık. Biz seninle ziyan olduk
Telafi edilemez şeyler yaşamadık.
Ben senin çabasızlığına kırgınım...
Vatan sevgimiz nefes aldıgımız surece ilelebet surer
Keyif ve mutluluk ayrı odalarda yaşar
Huzuru aramaktan kartlandı zaman
Uslanırken yasaklar, düne sarılır keman..
Türkiye türktur türk kalacak..
Eylemsiz kararlar değersizdir
Bu saatten sonra vurur geçerim
Vazgeçemediğimiz herşeyin esiri olduk.
Söz.
🅰️🅱️🅾️🅾️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?