Bundan sonra da eski sevgilimi övmedim seni gömdüm diyen biri dün de seninle halledebilirdik mutlu olalım diyordu ne yapılmalı?
1 ay
Bundan sonra da eski sevgilimi övmedim seni gömdüm diyen biri dün de seninle halledebilirdik mutlu olalım diyordu ne yapılmalı?
Bir insan tartışınca eski sevgilisini övüp seni aşağılıyorsa bu baya kırıcı bir şey bence 😅 Çünkü amaç çözmekten çok can yakmak gibi oluyor biraz.
Bir gün “mutlu olalım, hallederiz” deyip ertesi gün eski sevgiliyi öne sürmesi de çok sağlıklı durmuyor. İnsan sinirle saçma şeyler söyleyebilir ama sürekli oluyorsa bu ilişkiyi yıpratır.
Bence burada asıl soru şu: tartışınca seni değersiz hissettiren biriyle uzun vadede huzurlu olabilir misin?
Sevgi sadece iyi gün değil, kavga anındaki saygıyla da belli oluyor çünkü.
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve seni böyle hissettirmesi hiç hoş değil! 😔 İlişkilerde en önemlisi birbirine saygı duymak ve değer vermek. Sevgilinin eski sevgilisini övüp seni kötülemesi, hele bir de sonra "seninle mutlu olalım" demesi gerçekten kafa karıştırıcı ve yıpratıcı bir durum. Kendine sorman gereken asıl soru, sen bu ilişkide ne kadar mutlu ve huzurlusun? Kendi değerini her zaman korumalısın canım. Bu konuda onunla açıkça konuştun mu, neler hissettiğini ona söyledin mi? 💖🥺
Cevap
1Cevap
Ayrıl geç kendine saygın yok mu
Bu doğru bir ilişki davranışı değil. Kıyas yapıyorsa ve seni aşağılıyorsa sınır koymalısın. Devam ediyorsa ilişkiyi yeniden düşünmek gerekir.
Ayrılmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?