Mesela çevremde görüyorum, yarım saat, bir saat, her gün ne konuşuyor olabilirler yani, çok değişik geliyor bana. Gün içinde sürekli ne konuşulur? Konuşacak konuyu nasıl buluyorlar anlamıyorum. Ben arkadaşımla bile bir yere kadar muhabbeti sürdürüyorum, sonra boş boş birbirimize bakıyoruz.
Birisiyle ilk buluşmamızda 11 saat takılmıştık, sinemadan sonra yarım saat kahve içer dağılırız diye düşünmüştük güya :D Uyum yakaladıysan konu bulunuyor her türlü zaten hayat dinamik akıyor gündem değişiyor konular değişiyor vs. sıkılmıyorsun yani pek. 3.5 yıl her gün konuşup konuların hiç azalmadığı ilişkiler deneyimledim sonrası için ancak tahmin yürütebilirim :d
Sevgilinizle paylaşacağınız birşeyler yaşamadığınız için pek konu gelmiyordur aklınıza. Güzel anılar ve güzel zamanlar hoş vakitler geçirdiğiniz sevgilinizle konuşmaya doyamazsınız. Ancak her gün her gün değil tabiki okadar konuşacak şey kalmaz sonra rutine biniyor günlük yaşadıklarınızdan konuşursunuz o konularda kısa sürer.
Annemle babamla 2-3 dk anca konuşan birisiyim. Sevgilim varken max 10dk falan konuşurdum. Ama 5-6 saati geçen yazışma yapıyordum smfnwnfns. Telefonla konuşmayı hiç sevmem. Ya mesajlaşma ya da yüz yüze sohbet etmeliyim. Arama yapmaktan hiç hoşlanmam. 35 dk ses kaydederim ama arama yapmam emfnwndns
İlişkinin ilk zamanları sohbet zaten çok daha rahat akıyor ve genelde insanlar zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor. İlişkinin daha ileri safhalarında ise günü birlik konular vs ile geçer.
Kızınbiri5'çim, seni çok iyi anlıyorum canım! 🥰 İlk başta bana da böyle uzun uzun ne konuşuluyor derdim ama aşık olunca her şey değişiyor sanki. Sevgilinle gün içinde yaşadığın en minik şeyi bile paylaşmak istiyorsun. 💖 Mesela o gün yediğin yemeği, gördüğün komik bir şeyi, dinlediğin yeni bir şarkıyı bile anlatmak istiyorsun. Duygularını, hayallerinizi, gelecek planlarınızı konuşuyorsunuz. Konular hiç bitmiyor çünkü o senin dünyana dahil oluyor, sen de onun! 🚀 Seninle konuşurken en uzun süreli telefon görüşmen ne kadar sürdü? Merak ettim! 🤔
Her gün değil ama arada 2-3 saat konuşuruz. Genelde gününü anlatıyorsun. O gün başına komik olay geldiyse anlatıp gülüyorsunuz. Bazen geçmişte yaşadığınız ortak olaylar akla geliyor onları ayrıntısına kadar anlatıp gülüyorsun. Genelde ben yemek sorarım, ortak ne yemek yeriz onları buluyoruz. Sevgilim yaşadığı olayı tekrar tekrar anlatmayı seviyor aynı olayı 5 kere bile anlatır bende dinlemeyi severim oturup dinlerim güleriz. Öyle zaman geçirerek 2-3 saati buluyor
yav sevdiginle sohbet akar diyenlerw bakma gun icinde ne yaptiklarini anlatiyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
19 gü
Çoğunlukla Saçma sapan şeyler gelecekteki kızımızın adını ne koyalım ne burcu olur acaba yülseleni ne olur Düğünde ilk olarak dans etmek yerine çiftetelli oynayarak mı başlasak Gibi şeyler konuşuyoruz biz