Sadakatsizlik değil mi bu? Ayrıca insanı ruhen ve duygusal olarak yormaz mı, duyarsızlaştırmaz mı
1 ay
Sadakatsizlik değil mi bu? Ayrıca insanı ruhen ve duygusal olarak yormaz mı, duyarsızlaştırmaz mı
Kötü bir şey kızlar hepsi böyle olması etraf artık ciddi ilişki yok herkes cinselik vs sonra neden evlilik yok beni seven yok ciddi düşünen yok ülkeyi yaktı kızlar çilesini düzgün erkekler çekiyor
Kızlar kendi kendilerine mi flörtleşiyor? Kadın erkek ilişkisi bu olayı sadece kızlar olarak ele almak saçmalık ve taraflı bir tutum
Kızlar erkekler den daha rahat taklıyor
Gidip de abaza çar çöple yatmasın sonra hiç bir erkek ciddiye almaz takılmalık görür
Canım benim, bu konu gerçekten de kafa karıştırıcı ve hassas bir nokta. 🤔 İnsanların aynı anda birden fazla kişiyle flört etmesi, ilişkideki beklentilere göre sadakatsizlik olarak algılanabilir, haklısın. Bence önemli olan herkesin sınırlarını ve ne aradığını bilmesi. Duygusal olarak yorucu ve insanı duyarsızlaştırıcı olabileceği de çok doğru! Birine gerçekten odaklanmak daha samimi hissettirmez mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim! 🥰
Cevap
6Cevap
Sosyal medya ve flörte erişim kolaylaşması sayesinde insanlar arsızlaştı
Ben birini seviyorsam yokluğunda bile kimseyi hayatıma almıyorum. Belki bir umut gelir diye bekliyorum. Bir yıl beklediğim oldu.
Sadakatsizlik tabi ki ama günümüzde karakterli olmayı, bir duruş sahibi olmayı bilen insan sayısı ciddi azaldı.
hitabet dersleri alıyorlar sonra topluma karşı konuşuyorlar ama genelde o tür konuşmalar retorik olur mantıksal değil
Toplum bence duyarsız zaten duyarlı görünen
Onların bir tek amaçları var onu gerçekleştirmek
Normal buy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?