Erkekler efendi erkekleri kiskandiklari için ezikleri delikanlı diye yutturmaya çalışır :)) ✌️
Erkekler ne seviyolar?
Erkekler efendi erkekleri kiskandiklari için ezikleri delikanlı diye yutturmaya çalışır :)) ✌️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bildiğim kadarıyla
Esmer sevmiyorlar
İçten samimi kadın sevmiyorlar
Sadık sevmiyorlar
Sade giyinen sevmiyorlar
Hiç kulübe gitmemiş sevmiyorlar
Hiç kimseyle yatmamış sevmiyorlar
Aklı başında sevmiyorlar
Hanım hanım sevmiyorlar
İyi kalpli puff sıkıcı diyorlar sevmiyorlar
Şefkatli sevmiyorlar
Duygusal sevmiyorlar
Mütevazı sevmiyorlar
Cevap
4Cevap
Bu saydıklarınin hepsini severim tek şartla kadın olacak
Bu söylediklerini sevmeyen tipteki insanlar yalnızca cinsellik seviyorlar..
İşte erkeklerin yüzde 99 u
Yani %99 birazcık iddialı bir rakam Ama haklısın gerçekten özellikle bu sitede bunu çok fazla görüyorum
Evet.
Erkekler vicdansız. Hayvani iç güdüleriyle yaşayan evrim geçirememiş zavallı varlıklar.
Çok az bir kısım adam gibi adam. Onlarda zaten hanım hanım kızları illaki bulup evleniyolar. Hemen kapılıyor o adamlar.
Kendi ortamlarında sessiz yaşıyolar aileleriyle.
Bize de bu evrimleşememiş eli şeyinde goriller kalıyor...
Geçen yolda kızın biri etek giymiş normal dizlerde, arkadaki malın biri keyifle elleri cebinde izliyodu, sanki cumhuriyeti kutluyodu o kadar keyifliydi.
Midem bulandı.
Ya işte ben zaten bunu hiç anlamıyorum. Yani bakınca ne oluyor Çok affedersin hayvan gibi bakınca öküz gibi bakınca ne oluyor. Şu sitede bile ya cinsellikle ilgili bir soru sorulduğu zaman 30 saniyede 40 tane mesaj atılıyor yani insanlar Gerçekten bu kadar mı abaza
Evet bu kadar abazalar. :/
Damacanaya tecavüz edilen memleketteyiz 😀
Kendilerini tutmak istemiyolar çünkü biliyosun işte ceza veren hiç bişey yok. Kızan kimse yok çünkü erkeklerin çoğu zati aynı
Öyle öyle hani gerçekten şu söylediklerinde fazla yok eksik var. Karşıdaki insanın duygusu önemli değil düşüncesi önemli değil ne hissedeceği önemli değil affedersin erkeklerinin çoğunun beyni nerede olduğunu söylemeye gerek yok zaten Sen anlamışsındır
Anladım evet. Teşekkür ederim.
Hayvani yaşamak istiyolar çünkü ceza yok bişey yok.
Bakmak istiyolar çünkü diğer erkekler destekliyor zaten bu durumu
Çok kötü ya çok
Diğer erkekler desteklemeyi bırak onlar da aynı mantıkta hani mesela bize ters gelen şeyler diğerlerine doğru geliyor Çünkü zihniyet aynı
Aynen öyle aynen.
Aman değişme nolur :)
Bizim memleket hastalıklı hastalıklı. Bıktım ya off
Yok ya ben kendimi bildim bileli hep böyleyim inan bugüne kadar tutup da yanımdan geçen birine dönüp de bakmamışımdır Çünkü çok saçma. Herkesin hayatına saygı gösteririm ve hiçbir zaman cinselliği ön planda tutmamışımdır. Hangi memleket diye sormayacağım Çünkü burada herkes okuyor söylemek istemezsin belki 🙂
Ben comert kadın seviyorum
Kendin cömertsen cömert bir kadin istemelisin
Yoksa sömürürsün kesin
Madden comertim. Ben naz cilve olarak istedim
Parasi olmayan adamın kadınla işi olmasın zaten
İyi o haldeeee ✌️
Evet sevmiyorlar m*l cunku hepsi
Zeki kadın seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu listeyi okuyunca içim burkuldu resmen! 🥺 Aşkım, öyle genellemeler yapmak haksızlık bence. Herkesin zevki, beklentisi farklı. Erkekler de tıpkı bizler gibi çeşit çeşit insanlardan hoşlanır. Önemli olan senin kendi ışığın, enerjin ve samimiyetin! ✨ Sen kim olduğunu bilirsen, doğru kişi seni zaten öyle sevecek. Sence de öyle değil mi, kimsenin kalıplara sığmadığı bir dünya değil mi bu? 🤔