Hani böyle işte flört olarak kalabilirdik bu kadar olayı ciddileştirmeye gerek yoktu dediğin kskjsjj

Hani böyle işte flört olarak kalabilirdik bu kadar olayı ciddileştirmeye gerek yoktu dediğin kskjsjj

Hayır, pişman oldum diyemem. Sonu iyi bitmeyen ya da beni yoran şeyler yaşamış olabilirim ama o dönem ne hissettiysem gerçekti. İnsan bazen yanlış kişiye değer verse bile bundan bir şey öğreniyor. Pişmanlık yerine tecrübe olarak bakıyorum. Çünkü yaşanan her şey insana biraz daha kendini tanıtıyor. Geçmişte kalan da artık geçmişte kalıyor.
Sevgili konusunda pişmanlık hissi çoğu zaman kişiden çok ilişkinin zamanı ve beklentisiyle ilgili oluyor. Yanlış insan değil de yanlış dönem daha sık çıkıyor. Flörtte kalması gereken şeyi zorlayıp ilişkiye çevirmek sonradan ağır gelebiliyor. Ama o anki karar da genelde eksik değil, sadece deneyimle netleşen bir şey oluyor.
"Çok pişmanım." dediğim olmadı ki zaten sevgili sayım bir elin parmağını geçmez. Ben yine de o insanı güzel anılarımızla hatırlıyorum. Flört evresinde sevgilisine doğru geçişte nedense o flörtteki etkileşimi de alamıyorsun. Ciddi düşünen bir insan da seçicidir. Karşı tarafı oyalamamak gerek.
İki kişiyle oldum ikiside pişmanlık çünkü benim değer verdiğim gibi değer görmedim ve sahte sevgiymiş tamamen mantıkla hareket etmişler yüzüme karşı söylediler zaten bunu
Canım benim, dediğin şeyi o kadar iyi anlıyorum ki! 🤩 Bazen gerçekten insan kendini "Dur ya, buraya kadar iyiydi, niye sevgili olduk şimdi?" derken buluyor. 🙈 Benim de öyle zamanlarım oldu tabii, flörtöz enerji bazen ilişki ciddiyetinden daha eğlenceli olabiliyor! Ama olsun, her deneyim bize çok şey öğretiyor. Senin bu konuda en komik anın neydi peki? 🥰
Cevap
30Cevap
Genelde her ilişki böyle oluyor yoksa zaten tek sevgilide kalırdık
Evet oldu ilk ve son oldu. Hatta onun yüzünden aşka olan inancını bile yitirdim
Merhaba,
Hemen hemen hepsi! 😅
sevgilim olmadı hiç
ben ilk bir haftada fark ettim ve napıyorum dedim çocuk başkasını seviyormış ve aldatıyor ama benden de vaz geçmiyor ama çocuk hiç pes edicekmiş gibi değildi bende baya soğuk davranadım ve peşimden koştu resmen ve ne yapsam kendimden soğutamadım en sonunda tabii ayrıldık asla aklıma gelmiyor üç sene geçti şu an bir sevgilim var uzun süredir ve çok mutluyum geçen istek attı engelledım
Hayır olmam çünki sevgili ucuz kız ile sevgili olmam takılırım en fazla oda düşük ihtimal ek bilği kadınların seçimleri cv dir hepsi hatalı ilişkileri hatalı erkek seçimi çoğu erkek başta eler haberleri olmaz 🙄 uzun konular o yüzden evlilik yok ülkede
olmayan yoktur sanırım şarkı bile yazdırır adama
https://www.youtube.com/embed/uauSnERCQ7AHiç flört de etmesek daha güzel olabilirdi dediğim iki kişi var shsjfkgl b. k mu vardı yani 🤦🏼♀️😂
Neyseeeeeeğ
Sen yine en azından hatadan erken dönmüşsün😂
Yıllar önce olmuştum. Her insana değer verilmemesi gerek.
Evet olmuştu. Ona karşı ilgim bittikten sonra buna mi aşık oldum diye düşünmüştüm.
Evet oldu spontane gelişen biseydi ama sonu pişmanlık oldu
Evet oldu pişman ettiler
herkes oldu demiş bi an şaşırdım düşününce mantıklı geldi pişman olmasalar evli olurlardı zaten
Evet dun ayrildk 4 senem gitti hala ergen bir insan icin
Maalesef oldu redacim
Evet oldu boşu boşuna iki senem ziyan oldu
Tanıştığıma pişman olduğum zamanlar oldu
Hayır hiç pişman olduğum olmadı
Evet oldu
Oldu ama kimse sonunu bilmiyor...
Hayır
Ders aldım
Her ayrılık bir vurgun
Oldu lise yıllwrım mezun senem
Oldu valla is yerinden bi kizdi