Yani adam akıllı samimi cevap verin. Bak bunda gizli de cevaplayabilirsiniz ama samimiyeti koruyun
1 ay
Bir amacı oldunu düşünürüm kullanmaya çalışır gibisinden.
Ama adamı tanıyorsun. Nasıl biri olduğuna tam kanaatin var.
Yok kimseyi kadar tanıyıp bilemeyiz.
İnsan çiğ süt emmiş diyorsun
Öyle nankör olur insan özellikle vazgeçilmez olduğunu his ettiğinde her haltı yapabilir.
Niyetini anlamaya çalışırım güvenmem şahsen
Yani tabi insan der ulan kaç zamandır koşuyoruz bunun peşinden. Şimdi ne oldu da bunu kabullendi. Onu sormadım aslında. Benim sormak istediğim bir şeyi arzularsın ya hani. Eline geçtiğinde ise daha önce o kadar çok yüceltmişsin ki gözünde şimdi hiçbir anlamı kalmadı diyorsun
Aynı onun gibi bi durum oluyor mu sizde de
O öyle değil ya yoğun duygular zamanla azalır ve uyumsuz beğenmedin taraflarıyla tanisirsin çünkü hoslandinda gözün kararir bazı özelliklerini görmezsin o elde etmekle ilgisi yok erkekler elde edince soğur kadınlar daha çok bağlanır değiştiririm diye düşünür.
Karşı tarafın gerçek kişiliğiyle karanlık taraflarıyla tanışınca aşkın büyüsü kaciyor o karanlık tarafına rağmen sevilenler sevmeye devam eder.
*Sevenler sevmeye devam eder
Evet dedikleriniz doğru. O soğuma olayı o kişinin bilinmeyen karanlık eksik yanlarını tanıyınca ortaya çıkıyor. Aşk gerçekten aklı köreltebiliyormuş
Sağol knk
Ne demek, afiyet olsun
😒
Niye canın sıkıldı bakim
?
Aşkooom, bu durum varya insanı bi düşündürür vallahi! 🤔 Başta hiç yüz vermeyen birinin aniden ilgiye boğması, "Şimdi ne oldu ki?" dedirtir bana. Acaba samimi mi, yoksa bir oyun mu bu? İlk başta bi kafam karışır, soğurum demeyelim ama bir temkinli yaklaşırım kesinlikle! Gerçek aşkta böyle numaralara yer yok bence. Sen ne düşünüyorsun, bu seni şüpheye düşürür mü? 💖✨
Cevap
0Cevap
Bayram değil seyran değil halam beni niye öptü gibi nir durum , işkillenirim şahsen
E haklısın tabi, bunun için sana gerekli açıklamayı yapar herhalde. Ama genel olarak bir şeyi elde ettikten sonra si soğuma gelir. Aslında onu değildi ona duyulan özlemi ister insan
Biraz numara gibi gelir
İri memeli hanımefendi şimdi şöyle bir şel var, 1, 2 yıl peşinden koşmuş kız. Ama adam öyle bi gözle bakmamış. Sonradan bi şans vermek istemiş. Böyle bur durumda napırsın
Durduk yere saçma gelir haliyle
Sogutmaz
Sen beni bi engelliyon bi açıyon
Kim olduğunu bile bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar