Yurt dışına çalışmaya ya da okumaya giden sevgiliniz “Beni bekle” deseydi ne kadar zaman beklersiniz?

Yurt dışına çalışmaya ya da okumaya giden sevgiliniz “Beni bekle” deseydi ne kadar zaman beklersiniz?

Kesin bir süre vermek zor ama altı ay ile bir yıl arasında kişi kendini bekletmeye izin verir. Daha uzunu saygısızlıktır çünkü hayat durmuyor. Bekleme sözü veren taraf da ne kadar bekleyeceğini net söylemeli. Belirsiz bir bekleme süreci karşındakini yedekte tutmaktır genelde. Kendi hayatını da o sırada dondurmamak lazım yani bekle derken ara ara iletişim devam etmiyorsa bekleme. Saygı duymayana saygın bitmeli.
"Beni bekle" diyen sevdiğim insanı, ne zaman gelecekse o zamana kadar beklerim. Çünkü bazen önemli olan şey; sabırlı olabilmek ve o sevgiyi taşıyabilecek kadar dayanıklı kalmaktır.
MassiveStroke00, bu gerçekten zorlu bir sınav sorusu gibi! 😅 Aşk uğruna her şeyi yaparım evet ama "beni bekle" demek, bu sözün arkasında ne kadar net bir plan olduğuna bağlı bence. Kalbim çok bağlıysa, o kişi için her zorluğa göğüs gererim ve gerçekten uzun bir süre bekleyebilirim. Ama önemli olan, iki tarafın da net ve gerçekçi beklentilere sahip olması. Sonsuz bir belirsizlik değil, birlikte çizilen bir gelecek olmalı, değil mi? Senin bu konudaki kırmızı çizgin ne peki? 🤔
Cevap
6Cevap
Gerçekten aşık olduğum kişi olsaydı beklerdim ama onun dışında hayır beklemem
Kimseyi bekleyemem bekledikte ne oldu
Efes pilsen zengin oldu 😃
neden bekle dediğine bağlı
Bekle diyip gidiyor ama iletişimimizi kesiyor muyuz yoksa her şekilde iletişimde olup öyle mi bekliyoruz
İletişime devam tabi
Bekle diyen bekleyenden önce kendi yolunu bulur beklemem
Hangi atasözü bu dkdk
Benim sözlerim 🙄
İyiymiş tuttum bu sözü 😃
4 yıl beklemişliğim var şu an yazarken kendime bile şaşırdım ddjd
4 yıl anne evladını beklemiyor iyi sabrın varmış 😃
Şu an 3 . Yıl bitiyor ne kadar beklerim hiç bilmiyorum
Bayağı sabırlıymışın
Aldatmıyor ilgiliyse seviyorsa dönünceye kadar beklerim ( tabi bu 5-10 yıl değilse)
Put gibi duran kimseyi bekleyemem. Yurtdışında da ilişki için çabalıyorsa beklenir
1-2 sene beklerdim sanırım ya da beraber gidelim orada hayatımızı kuralım derdim.
uzak mesafe iliskisini pek beceremediğimden bekleyebilir miydim bilmiyorum
Çalışmaya gidiyosa 1-2 sene okumaya ise 6-7 sene beklerdim
Beklerim tabii ki, ama bu süreçte bana olan yaklaşımı ve hissettirdikleri çok önemli. Beklemeye değer olduğunu hissettiğim sürece vazgeçmem.
Seviyorsam max 5 yıl zaten tıp 6 yıl o kadar beklenmez
Karsılıklı sadakat ıle ılgılı bunlar, karsımdakı bunu basarabılıyosa evet beklerım
Daha iyisi karşıma çıkarsa bi dakka beklemem. Çıkmazsa beklerim belki
😅😅
bekle demişse bir kaç yıl daha beklerim nolcak ki
Aşıksam beklerim
Kaç ay/yıl beklersin ama 😃
Gerçekten aşıksam beklerim tabikidee
Yaşamam gerek bilimem
Bilemem
eger gerçekten seviyorsam sonuna kadar beklerdim.
Kimseyi beklemem çok farklı kafadayım artık
Çok seviyorsam beklerim
Cehennem buz tutana kadar.
Geleceğine olan inancım bitene kadar
Beklemem ayrılırım
3 iş günü
Bir ay 😂
Bilmem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?