Yani e-devletini açtı değil diye ama net göstermedi, C2'den yazıyor, çok değişik, buluşacağım ama tereddütteyim açıkçası, evli olduğunu düşünüyorum, Instagram kullanmıyor, uygulama var sadece, yani biraz garip değil mi
1 ay
Hayatım instagram kullanıyordur ama ya anondur ya da evli. Sana ev içinde attığı fotoğraflara dikkat kesil. Bazen bir halı bazen bir koltuk takımı evli olduğunu gösterir. Evli erkeklerde olan bir göbek tipi var, ona da dikkat et fotoğraflarında. Odasında hiç fotoğraf atmıyorsa evlidir.
Aşkoom, bu şüphelerin olması çok doğal canım! 🧐 Haklısın, E-devleti net göstermemesi, Instagram kullanmaması gibi şeyler bence de birer kırmızı bayrak olabilir. Buluşmaya gittiğinde etrafını iyice gözlemle, telefonunu sürekli kontrol ediyor mu, ailesinden hiç bahsetmiyor mu dikkat et. En önemlisi, iç sesine güvenmeyi unutma! Kalbin ne hissediyorsa genelde o doğrudur. Sence bu durumda başka nelere dikkat etmek gerekir? 🤔💖
Cevap
8Cevap
evlenmek mi istiyorsun onunla? ne zaman tanıştınız?
Bı insan C2 den Abaza biri ile nasıl görüşecek kadar çirkin olabilir ki çok mu yokluktasin be ablam yapma kendine bunu be ablam
Ya bak orsb karı beni dellendirme sana mı sorucam nerede takılacağımı istersem gtmü açar gezerim kendi tipine bak kara gt
Tam bir çirkin ayı yogi savunması
Biri seni sksn kanka bence fazla ilgisizsin belli ki
İlgisiz olan belli c2den biri ile buluscak kdjdnjdjsjjdjdjd SG git ya kimlerle muhatap oluyorum aq neyse
Konuşmaya bak aq özrlüsü ben istediğim her yerden herkesle konuşuyorum keyif benim erkekler mi Abaza olacak kardeşim ben de abazayım sanane yrrrammm
Buluşup napıcaksın ki
Bir şey yapmıcam ya zaten buluştuk bir şey yapmadık gezdik geldik
O zaman evli olmadığını anlamadın mı
Ben oradan tanışıp evlendim
C2 güvenilir bir yer değil ya
E devletten atsın sana
C 2 ne
Bulus nolucaksa olsun anın tadını yasa
Kesin evli
Ama şu var ne istediğini biliyormusun
Çokmu çirkinsin sen
Lan güzelim de konu bu mu
Ben de o sitede takıldım hic güzel deng gelmedi bulustum gmzümü kapattım ya da poset bagladım üstüne bindigim zaman en iyisi mekanda buluyorum şimdi bebek gibi kızlar 2 biraya veriyorlar sabaha kadar
Lan ne iğrenç iki biraya ne slk mı onlar ben dışarıda da tanışıyorum yolda mekanda fark etmiyor da vermiyorum valla iki biraya da veremem
Neden slk olsunlar ev var araba var içkide var saglam cakıcıda var neden vermesin
Bana gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?