Sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz, yanıma geldi. Gelirken otobüs parası yoktu, ben aldım. Dönüş biletini kendisi aldı. Sana sonra öderim dedi. Gelince o da harcadı ama ben daha çok harcadım açıkçası. O küçük şeyleri ödedi. Ben yemeği falan ödedim. Benim arabam var, arabayla gezdik, yürümeyelim diye ücretli otoparka koydum hep, onları da ödedim. Neyse bunlar sorun değil çünkü yanıma gelen oydu, yani misafir gibi ağırladım.
Ama bi erkek olarak en azından sonra sana veririm dediği otobüs bileti parasını vermesi gerekmez miydi? O parayı geri vermedi ve hatta konusunu bile açmadı. Ben mi büyütüyorum sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç de büyütmüyorsun bence bu durumu. 🤔 İnsan söz verdiği bir şeyi bekler tabii ki, hele ki para konusu olunca. Misafir ağırlamak ayrı bir şey ama o "sonra öderim" demişse, en azından bir bahsini açıp hatırlatması ya da ödemesi hoş olurdu. Bu seni düşündürmekte haklısın. 💌 Belki o unuttu ya da durumu farklı yorumladı, ama sen bunu hissetmişsin. Bu konuda onunla açıkça konuşmayı denesen nasıl olur? Sence ne der? 😊