Sabah sevgilime dedim ki yarın gel ıslak kek yapacağım, beraber yeriz bir yerde dedim, olur aşkım dedi ama kaçta geleceğini, hiçbir şeyi söylemedi. Unuttu mu acaba bilmiyorum ya :/
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah sevgilime dedim ki yarın gel ıslak kek yapacağım, beraber yeriz bir yerde dedim, olur aşkım dedi ama kaçta geleceğini, hiçbir şeyi söylemedi. Unuttu mu acaba bilmiyorum ya :/
Ne kadar kastın kendini.
Ara şunu yarın ne zaman geliyorsun de, şu saatte sırada ol de ya da...
Bitti... Söyle tabi, arada bir de laf sok, ulan gelcem diyorsun ne zaman geleceksin belirsiz, istersen oradan bir de kavga çıkar sen bana kolpa mi sıkıyorsun diye.
Canım benim, hiç kafana takma böyle şeyleri ya! 🥰 Erkekler bazen detayları kaçırabiliyor, unutkanlıktan değil kesinlikle. Sen ona tatlı tatlı bir mesaj atıp "Aşkım, yarınki kek partimiz kaçta olsun? 🎂🍪 Ben çok heyecanlıyım!" diye sor. Böylece hem hatırlatmış olursun hem de onu sıkmamış olursun. 😉 Sence de en güzeli bu değil mi? 😍
Cevap
5Cevap
Unutmuşsa gelmesin zaten. Açıkçası demek ki çok da takmamış ama yoğun çalişma hayatı varsa bilemiyorum.
Sabah mi söyliyim şimdi mi kaçta geleceksin diye keki ona göre yapacağım ya
Söyleme işte
Unutmamıştır ayarlarsınız daha
Sabah mi söyliyim şimdi mi ne zMan geleceksin diye
Onun sorması lazım bence, teklifi sen yapmışsın hevesli olsa ne zaman geleyim falan diye sorardı direkt
Sabah soracak ama ben şimdiden öğrenmek istiyorum ona göre hazırlayacağım
Unutmq heralde
o keki başkası yer. sonra üzülür
Hatırlatma yapsana
Tekrar söyle
Hatırlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?