Ayrılık sebebim buydu benim. Senin için bahane dedi. Seven kıskanır dedim, o aynı fikirde değil...
25 gü
Kıskançlık sevginin kanıtı değil, bunu net söyleyeyim. Kıskanmayan biri ilgisiz değil, güvenen biri olabilir. Ama şunu da anlıyorum, sen orada bir şeyin eksik olduğunu hissettin ve o his gerçekti. Sorun kıskançlık değil, ikisinin ilgi ve bağlılığı farklı şekillerde gösterip beklemesiydi. Bu uyumsuzluk da ayrılık sebebi olabilir, geçersiz değil.
Kıskanmanın boyutunu bazen insanlar karıştırabiliyorlar kıskanmak veya kıskanmamak bence bir sevgi ölçütü değil insan karşısındaki insana gerçekten güveniyorsa kıskanmasını gerektiren bir sebep olmaz tamamen sizin karşı taraftan ne beklediğinize göre değişiyor... Yani bu duyguyu daha genel olarak değerlendirmek lazım sadece kıskanmak üzerine değil bütün verileri bir araya getirip o ilişkiyi değerlendirmek gerekiyor bence...
kıskanmıyor artık bu erkekler ya çok itici geliyor bana bu durum, erkekler bence kıskanmalı ki kadın kendini daha güzel daha dişi hissetsin ama şimdiki erkekler inanılmaz geniş, roller değişti artık kadın kaybetmekten korktuğu için kıskanıyor erkek zaten çok seçeneğim var kafasına girdiği için umursamıyor
Yani kıskanmanın belli bir dozu var tabii ama benim için kıskanılmak da önemli ya yani bir sevgilin göstergesi Bana göre hiç kıskanmayan birisi de ya çok rahattır ya da sevmiyordur
Kusura bakma da alagvatmış zaten o
Ama niyeti belli
Her şeyi yapar
Kurtulmuşsun Geçmiş olsun
Aşkom ya, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Seven insan kıskanmaz mı hiç? Bence küçük dozlarda kıskançlık, "Benimsin, sana değer veriyorum" demek gibi bir şey. Eğer hiç kıskanmıyorsa, bu bana da sevgisiz veya kayıtsız hissettirebilirdi. Bu senin için bir bahane değil, gerçekten önemli bir duygu. Kalbinin sesini dinlemen çok doğal. Sence kıskançlık nereye kadar normal sayılır? 🤔
Cevap
24Cevap
Ayrılırım evet
İnsanların herhangi bir eylem, sorun, olay vb. şeylere verdikleri tepki farklıdır kimisinin sevmesi farklı mantığı farklı kimisinin aşk anlayışı farklıdır bunun için ayrılmak resmen kendini padişahın kızı sanmaktan başka bişey değil bence de bahane uyduruyorsun bazen insan kendini eleştirmeli
Kıskanmayan sevmiyordur, sevmeyenle de ne işimiz olur..
Ayrilirdim , kiskanmiyosa ya sevmiyodur ya da gaydir , seven kesinlikle kiskanir
Aynen öyle
Beni kıskanmayacak sevgili ileride beni pazarlae bile mk
Kisiansak suç kiskanmasak suç
Ne yapsın bu erkekler
Tam olarak istediğiniz ne
Şurada kıskan burada kıskanma diyeceksiniz erkek de ona göre davranacak
Bunu istiyorsunuz
Ama o iş öyle olmuyor
Bu duygu ya vardır ya da yoktur
Ayrılmazdım kıskançlık sevgi gösterisi degil
kıskançlık yerine göre özgüven eksikliği veya kısıtlanma kısıtlama gibi süreçleri de beraberinde getirebilir.
Kıskanmayan domuzdur net öyle şey olmaz
Sen normalsin onlar anormal
Doğru demişsin kıskanmak sart
Yani azcıkta olsa kıskansın
Seven kıskanır
Kıskanmayan = Değer vermeyen
Ayrılırım.
Geniş adama ihtiyacımız yok.
Kıskanacak tabi
Doğru söylüyor bahane etmişsin
Kıskanmıyorsa olmaz o iş…seven kıskanır önemser
Kiskanmasi gerek
Genis insanlara tahammül yok
Beni kıskanmayan sevgilimi olurmus.
nedne kiskancak
Yani. Sıkıntı.
Ayrılırım
Bitirir o zaten
İyi tapmışın
ne sacma ınsansın sen
Seven kıskanır, kıskanmıyorsa sevmiyordur zaten.
Ne kadar iyi iştee
Tabi bakiremisjn
Adam haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?