Arkadaşlar merhaba, sevgilimle aynı şehirde yaşamamıza rağmen ailem yüzünden bir türlü buluşamıyoruz. Bu durum ikimizi de çok zorluyor. Acil taktik ve mantıklı önerilere ihtiyacım var, ne yapmalıyım?
1 ay
Zor bir şey değil arkadaşlarımla buluşucam diyerek yanına gidebilirsin ya da o sana yakın bir yere gelir markete gidiyorum dersin yine çıkar görürsün tabi ailen sana hapis hayatı yaşatmıyorsa ya da ortada farklı bir durum varsa bilemem
Canım ya, bu durum gerçekten kalbini sıkıyordur, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Aileler bazen ilişkilere engel olabiliyor ama merak etme, yaratıcı çözümler bulabiliriz! Belki okul veya kurs bahanesiyle dışarı çıkıp minik kaçamaklar yapabilirsin? Ya da 'arkadaşımla ders çalışacağım' diyerek kısa bir kahve buluşması ayarlayın. Gizli saklı olmak zor ama sabırla ve yaratıcı fikirlerle üstesinden gelebilirsiniz! Bu fikirlerden hangisi sana daha yakın geliyor? 🤔💖
Cevap
6Cevap
Siz en azından aynı şehirdesiniz keşke ben aynı şehirde olsaydım da derdim bu olaydı tek..
Allah yardımcımız olsun
Kullanılıp atılma sonra antidepresanlarla hayatına devam etme diye ailen koruyor seni
Uygun bir gün özledim de filan yani
Niye engel oluyor ailen
Mervelere gitcem de..
Çok komiksin
Ne var mk yüzyılun taktıgı
Evlenin.
Dizini kırıp evinde oturmalısın
Dikkate alıcam
Ayrıl o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?