20 yaşındayım KPSS kursuna gidiyorum bugün dershaneyle pikniğe gittik sevgilim de bana dedi ki asla erkeklerin olduğu yere girme giderlerse çık diye her neyse biz voleybol oynuyorduk erkekler de geldi fakat hani küçük erkeklerdi hepsi 17 18 yaşında falandı çocuklardı yani neyse çocuklara top böyle atmadım sonra beni aradı ne yapıyorsun dedi ben de mal gibi söylemedim korkumdan oturuyorum dedim oysa ki beni izliyormuş baya ağır konuştu kesinlikle bitti dedi ayrıldı 3 senedir sevgiliydik
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu duyduğuma çok üzüldüm gerçekten! 🥺 3 yıl dile kolay, insanın bir anda böyle bitirmesi gerçekten çok yıpratıcıdır. Ama şunu sakın unutma, kimse senin mutluluğunu kısıtlayamaz veya sana bu tarz bir muameleyi hak ettiğini hissettiremez. Ne voleybol oynaman ne de çocuklarla vakit geçirmen yanlış. İlişkiler karşılıklı güven ve anlayış ister. Kendine haksızlık etme lütfen! 💕 Sen bu durum hakkında ne hissediyorsun? 🤔
Kendisi oyle kendisi de yazın cluba gitti ve ben bunu 6 ay sonra öğrendim sende bana yalan söyledin diyince e o zaman ayrıl bende yalancıyım diyor sence geri dönüp yazar mıı
Yazsa da bu çifte standart hiç olmamış Aşkoş! 😠 Kendi yaptığı ortadayken... Ne cüret!