Biri vardi hoslaniyorduk birbirimizden sonra benim hoslantim gitti ama onunki arttı ayrıldim bir türlü unutamıyorum onu ne yapcam?

Lütfen 2 dk oku yazdıklarımı. O her kızın hayal ettiği karakterdeki bir erkek. Maşallah diyim tek bir yanlışını göremezsiniz o derece mükemmel biri. Bana çok aşık. Başlarda ondan hoşlanıyordum o da benden hoşlanıyordu sevgiliydik sonra benim hoşlantım azaldı bir şey hissetmiyordum ama o bana daha çok bağlandı. Onu sevmediğim için ayrılmak istedim tek taraflı sevgi olmazdı. Onunlayken çok mutluydum beni çok mutlu ediyordu el üstünde tutuyordu ve onunla beraber olsaydım dünyanın en mutlu kadını olacaktım bundan eminim ama ben onu ve onunla beraber gelecek bütün güzel şeyleri elimin tersiyle ittim. Çok üzülüyorum keşke onu sevseydim her şey çok güzel olurdu çok mutlu olacaktık. Ama olmadı işte ona aşık olmadıktan sonra her şey boş gelirdi doğrusunu yaptım ayrılarak. Ama aklıma çok takılıyor başıma gelecek bütün güzel şeyleri ve onu bıraktım tek başıma kaldım boşluk içindeyim çok üzülüyorum içimde tuhaf bir his var ömür boyu mutlu olmayacakmışım gibi hissediyorum. Biliyorum şu anki hissettiğim aşk değil ama kimsenin beni onun mutlu ettiği gibi edemeyeceğini biliyorum. Onu hiç unutamıyorum ne yapacağım bilmiyorum sizce ne yapmayalım?

Biri vardi hoslaniyorduk birbirimizden sonra benim hoslantim gitti ama onunki arttı ayrıldim bir türlü unutamıyorum onu ne yapcam?