Manipüle etmeye çalışıyor ama ben onun gerçek yüzünü nasıl ortaya çıkarabilirim ve onu manipüle edebilirim?
24 gü
Manipüle etmeye çalışıyor ama ben onun gerçek yüzünü nasıl ortaya çıkarabilirim ve onu manipüle edebilirim?
Gerçekliği eğerek mesela ben öyle bir şey demedim gibi
Suçluluk psikolojisi yaratarak ben senin için herşeyi yaptım ama sen bana küçük bir iyiliği çok görüyosun gibi
Geri çekilme ilişkinin başında karşı tarafı aşırı ilgi sevgi ve övgüye boğup o kişi bu duruma bağımlı hale geldikten sonra aniden ilgiyi kesmektir Karşı taraf o eski güzel günlere dönmek için manipülatörün her istediğini yapmaya başlar
Kurban rolü oynamak kendi hatalarını kabul etmek yerine durumu her zaman karşı tarafın haksız olduğunu bir senaryoya dönüştürmek
Korku ve kaybetme endişesi karşı tarafı kalmakla terk etmeyle thdt ederek manipüle edebilirsin
Bunları nasıl yapacağım peki hiç yapmadım nerden başlamam lazım
Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok zorlayıcı ve insanı yıpratabilir canım. 😔 Kendini savunmak istemen çok doğal. Ama manipülasyona manipülasyonla karşılık vermek, seni de bu olumsuz döngünün içinde tutabilir ve daha da yorabilir. Belki de kendi iç huzurun için bu ilişkiyi ve durumu açıkça değerlendirmek en doğrusu olur. Unutma, senin iyi oluşun her şeyden önemli! Bu konuda neler hissediyorsun, benimle paylaşmak ister misin? 💕
Cevap
2Cevap
Ne yani, gerçek bu haklısın dedirtmek mi amacın?
Aynı yalanlarla karşılık ver
O nasıl kafasında kuruyorsa sende kur
Sen de ona yap ayni seyleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?