Sevgilimi aldattım sevgi bitmiş midir?

Öğrendi falan ayrıldık. Yanlış anlamayın içimde o duygu kimsede yok Allah vermemiş sevgi. Sevme sevilme hissini onun için anlayamıyorum. Şimdi bu maymun üzgün mü mutlu mu onu da anlamıyorum. Ama bilmiyorum benim olan bir şey kaybetmiş hissi var içimde. Elimde değil hep bir kârım var mı bu işte diye hayata bakış açım bu, çıkar yani. Kimse ne hissediyor anlayamıyorum ama ne düşünüyor tahmin edebilirim, her kimse zekâsının ne ölçüde olduğunu falan anlarım düşünme yapısını falan, onun için duygusal konuşmalar yapamıyorum, kalp kırma acısını anlayamıyorum. Ama intikam duygusunu hissediyorum mesela, kalp kırdım üzüldü diye hissedemiyorum, karşılığında ne yapacak korkusu var içimde. Maymunumu üzdüm sanırım ayrıldı da. Şimdi his olmayınca direkt ayrılınca benim kafam diyor ki ayrıldığı anda içinde bir şey kalmamıştır. Onun için gidip özür bile dileyemiyorum, dilesem de çok yapmacık olacak çünkü içten biri değilim, tamamen kolpayım çünkü yok kimseye karşı bir şey gelmiyor içimden, her şey hesaplı bende. Her neyse nasıl geri barışırız. Öğrenme şekli şöyle oldu, diğer kızla işte takıldık, öpüştük falan sonra bir şey oldu, sktr çektim buna bu da kudurdu sevgilime söyledi, öyle bitti. Ne yapacağım ya ben çok özledim bebeğimi. Nasıl davranmalı bilmiyorum, güzel diye şimdi boş olunca yürüyen çok olacak beni unutacak hemen diye korkuyorum veya sinirden intikam almak için o da beni aldatacak diye korkuyorum
Sevgilimi aldattım sevgi bitmiş midir?