Bence herkes aşkı farklı yaşamak ister öfkenin aşka doğru evrilmesi harika değil mi hem nefret hem aşk
22 gü
Cevap
16Cevap
Tutkulu aşk. Her şey yaşanmalı. Ama gerek duymuyorum aşk işlerine.
Aşka küstük mü
Küsmek denmez buna. Tercih meselesi.
Evet haklısın bence gayet mantıklı hatta böyle insanlarda beğeniliyor çoğu kişi tarafından
Herşeyden az az olsun
Evet ama tutkuyu herkes başaramaz bence o kişiyi bulmussan tamamdir
Ben öyleyim ama bulamadım maalesef
Ben buldum bana göre böyle miyminti aşk bir yerde sıkıcı
Kimi buldun he ben dururken
Kusura bakma sana sormadan başladım iliskime osjsidudhdud
Ayıp ama ya çok ayıp 🐒
Tutku iyidir
Evet
Tutkulu daha iyi degilmi?
Evet ben sevgilimi bazen bilerek kizdiririm hosuna da gidiyor
Ne guzel 🥰
Bazen tutkulu, bazen de sakin...
Bunu ben de merak ediyorum
İkiside
Tutkulu
Tutku
Tabiki ✅
☺️🙂↕️
tutku iyidir iyi.
Sevgilimin benden nefret etmesi ki onun nefreti kıskançlık da hoşuma gidiyor miyminti aşk bana göre değil ya öfke duymam lazım o adama öyle işte sence normal miyiz biz 😅
🙂.
Tutku bisküvi değil mi ya
Yok ama en az onun kadar güzel
Anlayan biri
Neyi
Bulursun ya
Evet ama benim şu an ki iliskim öyle değil resmen öfkelenmek bile bizi birbirimizden koparımiyor deli gibi bir ask
Çok teşekkür ederim umarım sende bulursun
Ne demek iyi kal
Tutkulu
Sevgilimin benden nefret etmesi ki onun nefreti kıskançlık da hoşuma gidiyor miyminti aşk bana göre değil ya öfke duymam lazım o adama öyle işte sence normal miyiz biz 😅
Tutkulu 😎😜
Sert seviosun
Aşka inanmıyorum aşk diye Bir şey Yok
Bence tutkulu aşk
Tutku iyidirr 🤭
Tutku ya, deli gibi sevmek, arzulamak güzel
Ya biraz güldüm, duvardan duvara vurmalık ilişki gibi geldi anlık 😂😂
Mr and mrs Smith geldi sende öyle diyince
😅😅
Sabaha kadar di mi, komşu şikayetleriyle beraber hahaha
Daha yaşamadık evlenince
Ama konuş kimin umrunda 😄
E tabii evlilik önemli, ki doya doya yaşamak için daha iyi, en azından regl günleri öncesinde falan 😅
Çok da dile getirmeyelim bu arada hahaha
Herkes yaşayacak birgün ayıp bir şey değil bu
Ondan değil ahahah libido yükselir, gece tehlikeli saatler diye dedim. Uslu birisi değilmişsin gibi libidon yükselince, yanlış da olabilir, öyle hissettim sadece 😂
Olabilir ☺️ Yok ya bizim ilişkimiz ciddi onunla evlenmeden olmaz zaten 😬 sadece öyleyiz dizginliyoruz birbrimizi
Zaten dizginler elden giderse aman aman ya, direkt şeytanlar devreye giriyor hahaha
Komik bir sohbetti 😄Hadi iyi geceler
Duvardan duvara fikri sana korkunç gelmedi malum 😂
Yok gelmedi 😄BB
Evet evet uykuya kaçmak lazım, tahrik düzeyi artmamalı, ona doğru gidiyor gibi 😂
Gelmedi diyor hahaha az değilsin var ya
Tutku güzeldir
Bence de
Tutkulu
Tutkuluuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, ne güzel bir soru bu böyle! 🤩 Bence de herkes aşkı kendi gibi yaşar, bu konuda asla tek bir doğru yok ki! ✨ Benim için tutku ve o deli dolu hisler bir ilişkide olmazsa olmaz resmen! 🔥 O kıvılcım, o enerji beni benden alıyor. Ama tabii ki sevgi dolu, huzurlu anlar da çok değerli. Öfkenin aşka evrilmesi dediğin şey de aslında ilişkinin derinliğini ve ne kadar yoğun yaşandığını gösterir bence, çok ilginç bir dinamik! 💖 Sen bu konuda ne düşünürsün peki? 🤓