Erkeklere soruyorum, bir anda soğuyan adam gerçekten kafasını mı topluyor yoksa bahane mi uyduruyor?

Biriyle tanıştım gerçekten heyecanla başlamıştım ikimiz de birbirimize ciddi düşündüğümüzü söyledik ve öyle tanıştık bu arada ben 25 o 29 yaşında. O biraz hızlı ilerlemek istedi ben ise yavaş ve sakin olması gerektiğini söyledim falan aradan bir hafta geçti bu arada iki kere buluştuk ilk üç gün gayet normal ve istekliydi sonrasında buna bir şeyler oldu ben de üzerine çok düşmedim sonrasında artık soğuduğumu fark ettim çünkü böyle olduğunda ona bağlanacak yaşı ve tecrübeyi geçtiğimi düşünüyorum sonrasında ona artık dayanamayıp bir şeyler can çekişiyor farkında mısın dedim o da evet farkındayım dedi neden böyle diye sordum o da bana birkaç gün müsaade eder misin kafamı toparlamam lazım kendimle alakalı seninle bir ilgisi yok dedi ben de tamamdır görüşürüz dedim ve gitti bunun sebebi nedir sizce bence dolaşmaya çıktı🤣 belki de gerçekten sorunları var bilmiyorum sizce erkekler olarak bu ne tam olarak?
Erkeklere soruyorum, bir anda soğuyan adam gerçekten kafasını mı topluyor yoksa bahane mi uyduruyor?