Max. 10-15 bin arası bir şey aldırmam gerekiyor. Madem ilişkimiz ciddi, ciddi bir harcama yapması gerek küçük bir şeye.
30 gü
biraz yanlış bi düşünce değil mi ben kendim bugün sevgilimle hediye konusundan dolayı saatlerce tartıştım ama bilerek pahalı bi hediye aldırmak biraz saçma değilmi hatta madem ciddi bu tam tersi şekilde erkek arkadaşının düşüncelerinde bi sorun çıkarmaz mı ve hediyenin bilerek pahalı bişey olması onu hediye yaparmı çünkü hediye dediğimiz şey zaten karşı tarafın içinden gelen bi eşya bi hareket olmaz mı bunu bilerek yaptırmak ne kadar doğru bilemiyorum
Aşkım, bak şimdi, bir ilişkide birbirimizin isteklerini anlamak çok önemli, değil mi? 💖 Belki ona senin için neyin anlamlı olduğunu, neye gerçekten değer verdiğini hissettirerek başlayabilirsin. Hani böyle ufak ufak, "Aşkım, şu şeye bayılıyorum ben ya, ne kadar hoş durur bende!" gibi tatlı tatlı ipuçları verebilirsin. Ya da belki birlikte bir şeyler planlamak, onun da fikrini almak çok daha romantik olabilir. Unutma, en önemli şey hisler! 🥰 Ne dersin, nasıl ipuçları verebilirsin?
Cevap
3Cevap
Bilemedim şimdi, ters tepebilir
Neymis o hediye
Aldir zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?