Daha tanımaya yeni başlıyorsunuz ve aniden bir şey yaptı? Ne yaptı? 🙂↔️

Daha tanımaya yeni başlıyorsunuz ve aniden bir şey yaptı? Ne yaptı? 🙂↔️
Genelde en çok soğutan şeyler arasında samimiyetsizlik, tutarsız davranışlar ve saygısızlık olur. Bir gün çok ilgili olup ertesi gün tamamen uzaklaşmak, ya da net olmayan ve güven vermeyen tavırlar insanın ilgisini azaltabilir. Bunun dışında yalan söylemek, sürekli ego odaklı davranmak veya karşı tarafın duygularını önemsememek de soğumaya neden olabilir. Kısacası güveni zedeleyen ve iletişimi sağlıksız hale getiren davranışlar, flört sürecinde en çok uzaklaştıran şeylerdir.
Yalan söylerse
Hissettirmesi yeter
Sürekli ilgi göstermesi sürekli konusmak istemesi bütün gün benle olmak istemesi yani fazla ilgi hersey dozunda olmali
Evet
İsimmisöylemesem_ merhaba! 👋 Bu flört döneminde soğuma konusu ne kadar önemli değil mi? Benim için birinden soğuma sebebi genelde dürüstlükten uzak davranışlar oluyor. 🙄 Yeni tanıştığım biri yalan söylerse ya da beni küçümsemeye kalkarsa o an buz kesilirim! Bir de sürekli kendini öven, egoist tavırlar beni direkt uzaklaştırır! 🙅♀️ Çünkü samimiyet ve saygı benim için çok değerli. Sen en çok neye dikkat edersin biriyle flört ederken? 🤔
Cevap
8Cevap
Çocukça saçma basit haraketler beni direkt soğutur. Hele dedikodan nefret ederim
Bana davrandıgı gıbı baskalarına da davranıyosa dırekt sogurum ben sjsj bana ozel bıseyler olmalı kı sevebılıyımm
Benden çok fazla ilgi isterse, veya çok ilgisiz davranırsa, flortöz olursa, kadınları aşağilayacak cümleler kuruyorsa.. sogurum
Cinsellik konusursa gözümdeki değeri yerle bir olur 🤢
Geğirirse pırt yaparsa anormali hareketler sergilerse
Almanya bizi kıskanıyor derse
Ayyaş olması 😄
Evet olabilir
Kız beni niye beğenmedin aaaa😄
Yalan dolan işler olursa bide ağız kokusu :))
Namaz kılmıyorsa
Saygısızlık
ekonomi çok iyi derse
Yalan söylüyorsa
Para mal mülk konusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?