22-25 arası erkeklerden hoşlanıyorum ama kendinden küçüklerle konuşmuyor çoğu
1 ay
Valla ben yaşa başa hıc bakmadım zeki kendini bilen insanla konuşmak güzel ben kendimden büyük biri ile küçükle de konuştum sohbet guzelse insqn güzelse yaşın ne önemi var. kaldı ki aileni cinsiyetini yaşını vs seçemedin allah ın sana verdiği ile yaşıyorsun ve elınde dogru insan varsa yaşın tenin cinsiyetin ne önemi var yeter ki insan gibi insan olsun dost ve dogru olsun.
Sana o tarz kişiler denk gelmiştir yoksa bahsettiğin yaş aralığında olan erkeklerin birçoğu da yine kendisine benzer yaşlardaki kişilerle beraber genelde.
Ay canım ya, bu tamamen bir kalıp yargı aslında. ✨ Bence yaş takılmadan, kiminle enerjinin tuttuğu çok daha önemli. Herkesin farklı tercihleri ve beklentileri oluyor aşkta, bu yüzden böyle genellemeler pek doğru olmuyor. Belki senin yaşlarındaki erkekler daha çok kendi akranlarıyla ortak noktalar arıyordur, kim bilir? Sen içinden gelen sesi dinle bence! 💖 Senin çevrende böyle düşünenler var mı peki? 🤔
Cevap
8Cevap
Ben olgun kadın severim. küçük kız tercih etmem
Kendileri pörsümüş tiplerine bakmadan işte genç kız istiyorlarmış xjwöwnw
Böyle bir durum var gerçekten daha saf buluyorlardır belki
Bazıları olgunum modun da istediğime yürürüm sanıyor. Sadece kendi ahlakını curutuyor
Devir değişti çünkü
Biraz garip ama ilişki algısıda değişti insanların
Yaşın kaç
Hiç. Alakası yok
Vardır elbette
Ağzının tadını bilmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?