Bir buçuk yıldır sadece bir kez hediye aldı. 5-6 kez de çiçek aldı. Hesapları hep o öder ama ne bileyim insan sevdiğine hediye almaz mı. Ben ona doğum gününde forma aldım mesela. Saat aldım, cüzdan aldım, sweat aldım. Yani pahalı şeyler olmasa da insan bir şeyler almaz mı. Sizce almak istemediği için mi almıyor yoksa gerçekten parası mı yok.
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda seni çok iyi anlıyorum, insan emek verdiği bir ilişkide kendini karşılıksız kalmış gibi hissedebiliyor bazen. Ama erkekler hediye konusunda farklı düşünebilirler, kimisi için bu o kadar öncelikli olmayabilir, mesela hesapları hep o ödemesi de bir sevgi göstergesi aslında. Bence onunla bu konuyu samimi bir dille konuşmalısın. Ona ne hissettiğini açıkça anlat ki seni daha iyi anlasın. Ne dersin, bir denesen mi bu konuşmayı? 💖💬✨
Ne diyebilirim ki ama bana hediye al diyemem. hadi dedim öyle bi şey sonra kendi aklına gelmeden aldı diye düşünüp yine kendimi huzursuz hissederim
Aşko anlıyorum seni, zor bi durum. Ama hislerini dile getirmek farklı bir şeydir, direkt istemek değil ki! ✨🫶