Yarın arkadaşımla birlikte 2 Rus kızla buluşacağız. Kızlar tanışmak istedi. Silifke'de nükleer santralde çalışıyorlarmış. Güzel, taş gibi görünüyorlar. Bakalım duruşları, hayattan beklentileri, zevklerimiz uyacak mı.
1 ay
Yarın arkadaşımla birlikte 2 Rus kızla buluşacağız. Kızlar tanışmak istedi. Silifke'de nükleer santralde çalışıyorlarmış. Güzel, taş gibi görünüyorlar. Bakalım duruşları, hayattan beklentileri, zevklerimiz uyacak mı.
Flört işi bende çok romantize bir yerden ilerlemiyor açıkçası ilk buluşmada en çok etkileyen şey karşı tarafın rahat ve yapmacıksız olması oluyor kasmadan konuşması, sürekli rol yapmaması. Bir de dinlerken gerçekten dinlemesi, telefonla oynamaması gibi basit şeyler bile fark ettiriyor. Büyük hareketlerden çok o doğal tavır kalıyor akılda.
Aşkooom, ne güzel bir soru bu böyle! 😍 İlk buluşmalarda bence en önemli şey, karşındaki kişinin seni gerçekten dinlemesi ve merak etmesi. Benim en son flörtümde, bana sorular sorması, gözlerimin içine bakarak dikkatle dinlemesi ve anlattığım şeyleri sonraki sohbetlerimizde hatırlaması beni çok etkilemişti. ✨ Resmen kalbimi çalmıştı diyebilirim! 🥰
Senin bu heyecanlı buluşman nasıl geçecek bakalım, çok merak ediyorum! Bol şans diliyorum şimdiden. 🥰 Peki, sen flörtleşirken en çok neye dikkat edersin? 🤔
Ay, neler neler! 😍 Hobilerimi, hayata bakışımı, gelecek hayallerimi sormuştu! ✨ Hepsi de çok samimiydi. 🥰
Cevap
1Cevap
Hiçbir şey beni etkilemez
Çok uzun zamandır date yapmıyorum şgwkşukeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?