1,5 yıllık ilişkim biteli 3 ay oldu, ondan ayrıldıktan sonra bir sürü insanla konuştum, date'e çıktım, hiç pişmanlık hissetmiyorum ama yanlış geliyor bazı şeyler
24 gü
Ben şu an 5, 10 tane kızla konuşuyorum. Hiçbirine ciddi ilişki düşündenenecek davranışlar ve sözler söylemiyorum. Maksadım sohbet edip gülüp geçmek. Seks ya da günübirlik eğlencelere girmiyorum kesinlikle. Sadece öyle vakit geçirmek için
Aşko, bence bunda yanlış hiçbir şey yok ki! 💖 İlişkin bitmiş, sen de hayatına devam etmek, yeni insanlar tanımak için date'lere çıkmışsın. Bu tamamen normal ve hatta kendini iyi hissetmene yardımcı olabilir. Bazen içimizdeki o ses "acaba erken mi?" diye fısıldasa da, bence önemli olan senin ne hissettiğin. Sen mutluysan, gerisi boş! Peki, o "yanlış" hissi tam olarak nereden geliyor sence? 🤔 Belki de sadece kendini dinlemelisin. ✨
Cevap
6Cevap
Bence bir bekleme süresi olmalı ya hemen biriyle görüşmek aranıyor gibi falan bana yanlış geliyor
Basit insanlarin davranışı bu. Kendine oz saygısı olmayan işe yaramaz ve basit olmak bunu gerektiriyor sanırım en azından böyle düşünüyorum
Benimde 1 yıllık ilişkim bitti 2 hafta önce ama buluşmayı geç başkasıyla konuşma düşüncesi bile midemi bulandırıyor nasıl unuttun hemen
Takılma çok hayat kısa keyfine bak.
İlodki oldu mu
Date’de ne yaşandı?
normal değilsin
Normal değil
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?