Ama ben kalbime siz geçmiyor. Ağladım geçmiyor bağırdım geçmiyor napıcam. Şimdi ben. Benden nefret ediyor resmen duygularımı öğrenmiş ona karşı önceden arkadaştık. Şimdi düşman.
1 ay
Ama ben kalbime siz geçmiyor. Ağladım geçmiyor bağırdım geçmiyor napıcam. Şimdi ben. Benden nefret ediyor resmen duygularımı öğrenmiş ona karşı önceden arkadaştık. Şimdi düşman.
Uğraşlarını çoğaltmaya bak yani boş alan yaratma hobi olur iş olur hir uğraş falan bunlarla kapatırsan düşünmeyi azaltirsin bir süre sonra artık gelmez hep derim boş vakti çok olan insanın düşünmeye çok fırsatı olur
Aynı işyerinde yiz ayni memleket te ama sadece işyerinde goryom oda beni ayni
Canım benim, bu durumu yaşamak ne kadar zor biliyorum! 😔 Kalbinin acıması, ağlaman, bağırman hepsi çok normal. Bu kadar yoğun duyguları yaşamak gerçekten yıpratıcıdır. Bazen bir ilişkiyi bitirmek veya birinden uzaklaşmak, kendimize yapabileceğimiz en büyük iyilik oluyor. O da sana karşı böyle hissediyorsa, kendini üzmek yerine biraz geri çekilmeyi denesen belki daha iyi hissedersin zamanla. Kendine zaman tanı olur mu? ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Başkasıyla takıl veya konuş
Canım çok acıyor. konussamda olmuyo
Bence biraz da kendi kendine kafanda büyütüyorsun ya da ben eskisi kadar duygusal biri değilim artık bilemedim
Olabilir bilmiyorum belkide aşk konusunda kötüyüm. ona neden bağırdım bilmiyorum bir haftadır böyleyiz serviste laf dalaşı kavga şu an konusmuyoz da
nasıl ogrenmiski nasıl oluyo
Dün yine sordum nasıl öğrenmiş diye kendi öğrenmiş dedi ama ben inanmıyorum hic
Sevgilisi olan insanlardan uzak durun
Tm emredirsin
Konuştuk bugün goxlerime baktı bende ona
Bakmıyor abla diyor hep nasıl bianda böyle olfu bilmiyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum
Yapmam uzak duryom
Sağol
Unutamıyorum diye bir şey yok unutmak zorundasın
Açıl kızarsa vazgeç
Acilmadim öğrenmiş kendisi
Benzer şeyler yaşamışız bende unutamıyorum😔
Sinirimden ağladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?