Gizli Üye(45 üstü)2 ayYaşarım. Eğer adam evdekini bırakıp dışardakine gidiyorsa evdekinde kusur vardır.
İnsanlar aldatılan kadınları çok seviyorlar ve sayıyorlar ama duygusal aldatılan kadın, kocasının istemediği, yok saydığı, değer vermediği bir ezikten başka bir şey değildir. Kocasına dişilik ve insanlık yapmadığı için aldatılır ama bunu kimse kabul etmiyor. Aldatılan kadınlara zaaf var ve onları çok itibarlı görüyorlar. Hiçbir aldatılan kadın kendinde kusur aramıyor ama aldatılan erkek kendinde kusur arıyor. Bir kadın kocasına kötü davranıyorsa, ihmal ediyorsa, vazifelerini yerine getirmiyorsa, ceza olarak aldatılması gayet normal. Kadının kusurları sorun olmuyor da erkeğin aldatması neden sorun oluyor? Adama yazık. “Monica Bellucci, Adriana Lima, Angelina Jolie bile aldatıldı. Kadınlarda suç yok.” diyorsunuz ama evde bakımlı olduklarını, karakterlerini, kocalarından kaçmadıklarını nereden biliyorsunuz? Bazı erkekler erkeklere tek eşliliği yakıştıramadıkları için cinsel olarak aldatırlar ama ben ondan bahsetmiyorum. Aldatacak olan, eşinden memnun olmayan boşansın diyorsunuz ama kötü eş olan, eşine görevlerini yerine getirmeyen boşansın neden demiyorsunuz?
“Aldatan erkek eşini boşamaz” diyorsunuz ama bal gibi de boşuyor. Boşamayan da karısıyla aynı evde yabancı gibi yaşayıp sevgilisiyle hayatına devam ediyor. Kimse metres olmasın, yuvalar yıkılmasın diye erkeğin karısını bırakmayacağını söyleseler de bırakmayanlar çok aşırı istisna.
Her erkek de aldatmıyor. Bu aldatılan çaresiz kadınlar üzülmesin diye uydurulmuş bir yalan. Aynı zamanda da erkeklere tek eşliliği yakıştıramayan, erkeği üstün sananların safsatası. Eşiyle mutlu olan bir erkek aldatmaz çünkü gerek duymaz. Kendine hakim olabilir.
Metres olan kadın evliliği bitmiş erkekle beraber olan kadındır. Yuva yıkanın yuvası çok da güzel olur ve oluyor. Çünkü o yuva zaten yıkılmış olduğu için erkek karısını aldatıp bırakıyor. Aldatan erkeklerin hepsi karısını boşuyor. boşamayan da karısı boşanmadığı için boşayamaz; metresiyle imam nikâhı kıyıp aynı evde yaşar. Eşleriyle mutlu olamayan erkekler metresleriyle evlenip çok mutlu oluyor, çocuk yapıyor, aşk yaşıyor, gezip eğleniyor. Eski eşiyle iki yabancı gibi yaşayan adam, evlendiği metresiyle gayet mutlu oluyor. metres, sevgilisinin boşanmasını çok beklemez; aldatılan kadın kocasının dönmesini çok bekler. çünkü o evlilik bittiği için kadın aldatılır ve adam eşine dönmez. karısıyla mutlu erkeği bile ayartıp yuvasını yıkan kadınlar da var tabii ama genel olarak durum bu. Pis, pasaklı, şişman, bakımsız, kaba, kıro, sorumsuz, ilgisiz eş aldatılmayı hak eder. Ben metresiyle evlenen erkekler tanıyorum gayet mutlular.
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır asla. Öyle amaçla biri yanaşsa doğduğuna pişman ederim edepsizi.
Evli veya nişanli veya sevgilisi olan erkekler sadık olup değer bilsinler hayatlarındaki kadınların.
Haram pesinde koşmasınlar.94 Yorumla- 2 ay
👏🏻.
- 2 ay
🙏🌸
- 2 ay
Eic için cok teşekkurler❤
- 2 ay
Rica ederim ❣️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 2 ayYaşamam. Ahlak meselesi. Ahlaksızlara benzemem. Evli insanlarla işim olmaz. Evli olup çoluklu çocuklu insanlar burada bile arka planda sevgili yapıyor. Çocuklarından da utanmadan.💁
712 Yorumla- 2 ay
Doğru..
- 2 ay
Evdeki eşlerinden de çocuklarından da utanmıyorlar tam reziller.
- 2 ay
Allah akıl fikir versin
- 2 ay
Ben duyunca hayret ediyorum artık.
- 2 ay
Göre göre alıştım artık
- 2 ay
Zaten amaçları normalleştirmek ondan bu kadar yaydılar hüner yapmış gibi tövbe est. Shfg
- 2 ay
Evet. d ağlayacak şeye gülüyoruz, milletçe iyi değiliz.
- 2 ay
Trajikomik hal aldı çünkü sjsj bir insan ancak böyle bitirebilir kendini değer olarak shdg
- 2 ay
Haklısın mddmf
- 2 ay
Eic için teşekkür ederim şeker🍬❤
- 2 ay
Rica ederim ❣️🦋
Üç sene önce farkında olmadan yaşamıştım ondan sonra dokuzuncu ayımızda evli olduğunu öğrendim bir sabah kalktım adımı fake hesaplar açılmıştı ama sevgilimle sürekli görüntülü konuşuyorduk bütün ailesi beni biliyordu ve o gün üç sene önce dokuz aylık sevgilimin evli olduğunu adıma açılan ve bana ulaşan eşi sayesinde Öğrendim ama eşi beni suçlu gördü hiçbir şey bilmeme rağmen hesaplarını patlatmış WhatsApp‘ına ulaşmış yani orada da benim bildiğime dair hiçbir şey yoktu üstüme iftira attı aileme ve bütün çevreme ulaştı ve ben de böyle olunca sevgilime terk ettim üç sene boyunca peşimde dolaştı her türlü yolu denedi polislik olduk karakolluk olduk uzaklaştırma aldım gene de vazgeçmedi ailem onu tehdit etti gene de vazgeçmedi ve dört ay önce karşıma çıktı çok pişman olduğunu eğer evli olduğunu bilseydim ki resmiyette Aynı evlerde yaşamıyorlarmış sadece resmiyette evlilermiş ondan ayrılacağımı ve terk edeceğimi düşündüğü için bana yalan söylemiş üç sene sonra dört ay önce karşıma çıktı ve bunları söyledi ben de ilkte yok diyip önüme baktım sonra hediyeler çiçekler her gün farklı bir şey gönderdi ve sonra aklımı çeldi şu an dört aydır barışık durumdayız boşanmış benim için ve şu an evlenmek istiyor bir daha seni kaybedemem diyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum ailem asla izin vermez
15 Yorumla- 2 ay
Hakkında hayırlısı olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Zemherinaz! 👋 Bu konu bayağı hassas bir nokta, biliyorsun aşk kadınıyım ben! ❤️🩹 Ama açıkçası evli biriyle aşk yaşama fikri benim prensiplerime hiç uymuyor. Ben ilişkilerde şeffaflığı, dürüstlüğü ve tek eşliliği çok önemsiyorum. Benim kalbimde şu anki sevgilimin yeri bambaşka. ✨ İnsanların kalbini kırmak bana göre değil. Sen bu konuda neler düşünüyorsun peki? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
2 ayHayır tabii ki bu tür şeyleri kendime yakıştırmam. Allah bana da böyle bir şey nasip etmesin. Herkes yuvasında mutlu huzurlu ve sağlıklı olsun
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemem Hayır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,2b cevap paylaştı.
2 ayİnsan kalbine hükmedebilse aşk meşk işlerinde hiç sorun yaşamaz gadası
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 2 ayHayır karaktersiz değilim.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
2 ayBence hiçbir konuda büyük konuşmamak gerek. Evet, etik değil ama evli erkekler de başından bu gibi durumlarda evli olduğunu saklıyor. Bu süreçte de hanım kızımız karşı tarafa alışıp duygusal bir bağ kuruyor. Onun için vazgeçerken de zorlanması normal değil mi diye düşünüyorum. Onun için burada sorunu ben sadece evli erkekte arıyorum. Neticede evlenirken sadakat sözü veren erkek tarafı, ilişkiye sonradan dahil olan kadın değil.
Bana gelince bana evli olup yürüyenler (2 kişi) oldu ama hiçbiriyle bir şeyler yaşamadım. Gerçi birinde de muhataplığımı kestiğimde evli olduğunu öğrendim. Allah işte, bir şekilde evli olduğu bilgisini karşıma çıkardı, kendi kendime öğrendim yani.23 Yorumla- 2 ay
Kötü olmuş
- 2 ay
Aman ya ! Ben, zaten gönül bağı da kurmamıştım. Şanslıyım.
- 2 ay
O zaman boş ver
Bir tane metresin teki uzun uza bir yorum bırakmış yorumuda kapatmış g@t korkusuna bu yaşamamışlığın kibri yine Allah bizim gibilere yaşatmasın tabi ama küçümsediğiniz yerden sınanın neden bu soru genel cinsiyete yönelikken tek kadınları hedef aldın mesela.. seninki yarası olan gocunur misali neden ilişkide tek kadın mükemmel olmak zorunda tek bir cümlen yokki kadın şöyle ise aldatılmayı hakeder diye yazdığın destanda aynısını erkekte hakeder diye bir cümlen neden yok mesela ya metressin ya da kadın profiline girmiş kendinize herşeyin meşru olmasını isteyen bir erkek müsveddesi gerçi farketmez ikiside zavallı karakterine bir bahane değil
20 Yorumla
2 ayTabikkki bilinçli bi şekilde istemem amw buyukte konusmam hala hayattayız ve basımıza neler gelır bılemıyorum ama yklasmamak lazım. oyle durumlardan uzak kalınmalı çok istiyorsak bekarlarla takılalım evlı bırının yuvasını bozmaya kendımızıde kotu duruma düşürmeye gerek yok.
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
2 ayAllah korusun asla hayır yapmam diyemem büyük konuştuğum Hersey başıma geldi hayatımda biri var kendisini çok seviyorum gözüm ondan başkasını görmüyor çok şükür kuzum
23 Yorumla- 2 ay
Büyük konuşmaktan korkar oldum, çünkü büyük lokma ye büyük konuşma derler. Allah o duruma düşürmesin, sana da çok mutluluklar ❣️
- 2 ay
Aynen öyle aşkım insan oğlu bu başımıza ne geleceği meçhul valla
Çok teşekkür ederim 🤍 - 2 ay
Rica ederimm🌹
Vicdanını rahatlatmak için soruyorsun bu soruyu dimi
15 Yorumla- 2 ay
Niye
- 2 ay
Keşke açıklamayı okusaydin, soru olsun diye sordum
- 2 ay
İnanma
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evli birine şimdiye kadar hiç "seks yapılacak kadın" gözüyle bakmadım. Sanırım bunun için de böyle bir şey olmadı. Olursa ne düşünürüm bilemiyorum. Sanırım olmaz diye düşününürüm.
10 Yorumla
2 ayEvlenen insan karakter sahibi olur. Kendisi dışındaki kişilere karşı saygısızlık edemez. Bunun sonunda yaşanacakların sonuçlarından kendiside zararlı çıkacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
2 ayKendini insan sıfatı yerine koyan bunu asla yapmamalı. Eğer ki nefsini tutamayan bi insansa en azından evliliğine son verdikten sonra ne halt yerse yesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayYaşanmaz, o tarz çürük karakterlerin zaten birden fazla sevgilisi oluyor öylelerinin tek düşünceleri hayatta biricik kendileridir kimseyi de gerçek bir aşkla sevmezler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
2 ayYaşamam ya ben üzülürüm kocasına. Ne kadar kötü biri olursa olsun sevdiğini başkasının altında görmek herkese koyar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. normalde hayır demem lazım da o işler hep öyle olmuyor ha ama arkadaşımın eşiyse olmaz düt öyle dünyayı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
2 ayHayır. Hem kimsenin evliliğini mahvetmeyecek duygusal zekam var hemde 2. Adam olmak mizacıma benliğime özüme ters.😌
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
2 ayEşini birinin beni aldatmayacağının garanti var mı.
Buna inan kişilerin yapanlar kadar insan olduğunu düşünürüm.
Benden uzak dursunlar lütfen.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayHayır başıma gelmesini istemediğim bir şeyi başka bir erkeğe yaşatmam bu tür şeyler normalleştirilmemeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
2 ayI ıh, iğrenç geliyo bana dskflisdf bana yürürse de ağır konuşur fatality çekerim (sözel olarak)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBen yaşadım, o beni seviyor gibi davrandı ben onun beni sevdiğini sandım sonra da hevesi geçince, pişman oldum dedi ve gitti bende geriye kalan koskoca bir acı …
44 Yorumla- 2 ay
Büyük hata
Cevap sahibi2 ayCook büyük yapmam demeyin bi şekilde sınanıyoruz
- 2 ay
Evet asla yapmam demem hiçbir şey için, insan sınaniyor
Sevgilisi olana bile yan gözle bakıcak değiliz 🤷♀️
21 Yorumla- 1 ay
Ooo :)
2 ayNiye yaşiyim ya metres miyim ben bekar kıtlığı mı var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
s 2 ayEvlilerin bile sevgilisi var, başka kadının gözyaşı sebebi olmam.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayİlk adımı evli olan attıysa neden olmasın bende evli merakı yok ama genelde aldatan evliler ilk adımı kendi atar yoksa kimse gözü dışarda olmayan evliya bulaşmaz zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
2 ayYaşarım diyenleri karantinaya alalım kendi hallerinde yaşasınlar 🙂
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayHayır. Evli, nişanlı veya sevgilisi olan insanla işim olmaz yani kendime saygım var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayAsla yaşamam. Yakışmaz bana. Kendimi omkadar değersizleştirmem. Başka bi kadının aldatılmasına da sebep olmak istemem
30 YorumlaDelikanlılıkta bu tür şeyler olmaz. Birisi de bizim kadınımıza yaklaşsa bedelini öder
114 Yorumla- 1 ay
Klavyeden mermi atılmıyor
- 1 ay
Öder öder bi bitmediniz korkusuz korkaklar 😅
- 1 ay
Ben çok hikaye dinledim ama karşıma alınca bir adamı yüreği olmayan binlerce insan gördüm
- 1 ay
Baya yedin kesin öyledir abicim hikaye anlatmayın ben şahsına laf etmiyorum ama böyle kabadayı gibi takılıp kuzu olan insanlardan nefret ediyorum tanımam etmem seni ama geneliniz öyle
- 1 ay
Kim kabadayı gibi takılıyorsa ben ona kızıyorum bi sen değil yani
- 1 ay
Benim için namus önemli de senin için değil asıl
- 1 ay
Öyle
- 1 ay
Bısey sorcam
- 1 ay
Özür dilerim reis
- 1 ay
Benim yazdıklarım klavye delikanlılığı senin değil kusura bakma
Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. İstediğini veriyorsa karşılık buluyorsa her şey niye olmasın
10 Yorumla
2 ayhayır asla diyenden kork :) burada ateşler sonra bir hata oldu diye dolanırlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
2 ayKendini bilen birisi öyle bir yanlışın içine girmez nokta
10 Yorumla
2 ayAslaaaa birinden hoslansa dahi bitmiştir benim için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İlişkisi ya da evli olanlara yukselemiyorum yaşamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evli biriyle aşk yasamak mümkün ama hatalı bir davranıştır. Aklinizdan bile gecirmeyin bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başkalarına yapmayı tercih etmiyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayYaşamam da buradakilerin çoğu evli oldukları halde yapıyor bu işi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 aykesinlikle hayır.. vedee görseldeki kimse bilmez dizisi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evli birine aşığım. Yeterince geçerli bir cevap bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
2 ayşerefimizi sokakta bırakmadık başkasının kadınına bakalım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Aşk oldumu olur ama evli olanlardan uzak duruyorum, ilk tercih olmam gerek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Adam yaşıyo zaten başkasıyla aloo diyorum yaşarım diyenlere shsjfkgl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı. Yok yasayamazdim , âh bu tutar , mutlu falan olamaz kimse zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
2 ayNe teklifler geliyor bana 😅 ve neler yaşıyorum neler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Irz düşmanı değilim kimsenin karısıyla, nişanlısıyla , sevgilisiyle ve flörtüyle işim olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
2 ayİşim olmaz olmadı da , ne kendime o saygısızlığı yaparım ne hemcinsime
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Zaman insana neler yaşatır kimse bilemez o yüzden mantık dur derken Gönül devam edebilir nefis devam edebilir bol keseden sallamadan cevabım bilemem olurdu
10 Yorumlaİnsan büyük konusmamali Yaşarım ama zorlukları var sonu hüsran oluyor yani yasamamis sayılıyor geriye üzüntü
58 Yorumla- 2 ay
Konuşabilir miyiz biraz?
- 2 ay
@Yavuz0102 evet
- 1 ay
@suskunprensinöpücüğü tabiki
- 1 ay
- 1 ay
@suskunprensinöpücüğü bı bakayım
- 1 ay
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAsla, ilk sorduğum sorudur medeni durum geçmişi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayyaşadım güzeldi iyi vurdum :D vurmayanın malına vuruyorlar
22 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Aslııx1 evet
Kör kütük aşık olmuşsam evet yaşarım, onun dışında hayır.
50 Yorumla
1 ayaa bu hasas bı konu ve çetrefilli bu konuyu burada yazmak yetmez ince mevzu yani ama etik olarak tabiki doğru değil ama onu açıkta olabilir bazı şeyleri yerine getirilirse boşanmak gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayGeçmişte yaşamıştım 😅😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayYaşadım ve yaşarım, çok heyecenlı ve zevkli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAşk degilde cinsel sohbet guzel oluyor evliyle
110 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Aslııx1 oylesin derken
Cevap sahibi2 ay@Aslııx1 tamamla o zaman🤣 evli misin sende
Cevap sahibi2 ay@Aslııx1 avciyiz tabiki av mı olalim🤣🤣
Cevap sahibi2 ay@Aslııx1 yok be hayatim eşimi hic aldatmadim dilimde benim sadece sohbet sadece insana kendini iyi hissettiriyor
Cevap sahibi2 ay@Aslııx1 napim hayatim diher turlu sıkıcı oluyor insanoglu heyecan yasamak istiyor
Gizli Üye(30-35)2 ayEvli evden tamamiyle kopmuş ve bi şekilde denk gelmişiz çok da iyi anlaşıyorsak neden olmasın. Kadın bianda kopmaz evden koptuysada….
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaşamam. Umarım öyle bir şey de gelmez başımıza.
10 Yorumla
2 ayBoşanacaksa neden olmasın ahbxhsbdh şaka saka insanda biraz gurur olmalı ya
20 Yorumla
2 ayAsla böyle bir şey yapmam empati yaparım hiçbir kadın böyle bir şey yaşamayı haketmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır tabii ki
20 Yorumla- Devamını Gör (172)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne