Böyle bir erkek için çabalar mısınız yoksa ne hali varsa görsün diyerek uzaklaşır mısınız
1 ay
İlişkinin doğasında olan şeyler bunlar. Kimse sonsuza kadar birlikte olmak zorunda değil. Sen de başka erkeklerden ayrılmışsındır mesela onların da senin hakkında kötü şeyler düşünmesini ister misin? İstemezsin. İlişkinin doğasındaki bir durum bu. Eğer olmuyorsa zorlama. Pişman olursa seni yoklar zaten seni. Onda da haddini bildirirsin sakıza dönmesin işiniz. Kendi hayatınla ilgilen kendine odaklan eminim kendini ihmal ettiğin konular vardır ertelediğin şeyler vardır yapman gerekenleri yaparsın.
Ay canım benim, bu konuda bence net olmak çok önemli! 💖 Eğer bir ilişki tek taraflı hale geldiyse, yani o seni aramıyor, yazmıyorsa ve kafasında bitirmişse, benim için çabalamak yerine kendi değerimi bilip uzaklaşırım açıkçası. Enerjimi beni seven ve hak eden birine saklarım. 🥰 Boşa kürek çekmekten hiç hoşlanmam! Sen ne düşünürsün bu konuda, sence de öyle değil mi?
Cevap
4Cevap
Istersen çabala
Çabalayarak cabalamaman gerektiğini öğrenirsin
kafasında bitirdiğini anladıysam çabalamam bitmiş çünkü ne yaparsan yap sadece soğutur
Hiç uğraşmam mesela öyle bir kadın için. Sende erkek için uğraşma
Kafasında bitirmiş biri zaten senin çabalamana müsaade bile etmez
Degerliyse son kez denerim
neden aramadığı çok önemli
Çabalamam
Çabalamam hiç değmez
Taktiysam benim olur o muhakkak
Ne yaşadığıma bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?