Eski sevgilime kavuşmak için Allah’a dua etmek caiz mi, nasibimi mi kaçırdım?

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 aylık bir ilişkim vardı ve ayrılıkla sonuçlandı ve beni seviyordu fakat bazı yanlış davranışlarım yüzünden ayrıldı. Çok ağır vicdan azabı çekiyorum, tekrardan kavuşmak istiyorum. Gerçekten iyi birisiydi, böyle birisini kaybetmek gerçekten üzücü. Allah’a dua ediyorum, ben haram olan bir şey mi istiyorum, Allah'ın katında değeri ne olur duamın. Evet ilişki boyunca el ele tutuşma, öpme gibi şeyler oldu ve haram olduklarını da biliyorum. Fakat gönlüm bir başkasıyla olmayı hiç istemiyor. Sevdiğim bir insanla evlenmek istiyorum. Olmuş bitmiş bir şey için dua ediyorum, hata mı ediyorum. Rabbim hakkımda hayırlısı eyle diyorum, hayırlısı değilse bile hayırlı eyle diye dua ediyorum. Ve mental açıdan çok yoruldum. Artık hakkımda hayırlısı değilse Allah'ım sen ona karşı olan sevgimi kalbimden al, gözüme hoş gösterme diyorum, yoruldum çünkü gerçekten. Kendi dilimle kendi nasibimi mi kaçırdım, böyle bir şey mümkün müdür. Çok da pişmanım her şey için. Niyetim onunla da ciddi. Duadan vazgeçmek olmaz, bunlar imtihan mı yoksa Rabbimin bana gösterdiği bir mesaj mı. Sonuna kadar okuyan, bu konularda bilgi, fikir sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Allah razı olsun

Eski sevgilime kavuşmak için Allah’a dua etmek caiz mi, nasibimi mi kaçırdım?