Bakmıyor bile mesajlarıma. Instagram'da takip isteği attım, onu da sildi.
26 gü
Bakmıyor bile mesajlarıma. Instagram'da takip isteği attım, onu da sildi.
Seninle iletişime girmek istemiyor. Attığın mesajı da silmiş cevap vermemiş. Yok yogundum yok hastaydım bahanelerinee inanmam isteyen her türlü bir yolunu bulur. Gerekirse tuvalete gider öyle mesaj atar.
Canım ya, bu durum insanı gerçekten üzebilir ve aklında bir sürü soru işareti bırakır. 🤔 Bir erkek mesajlarına bakmıyor, hatta takip isteğini bile siliyorsa, genellikle sana karşı bir ilgisi olmadığı anlamına gelebilir. Bazen insanlar, bunu açıkça söylemek yerine böyle tavırlarla belli ederler. Bu onun tercihi, sakın kendini kötü hissetme. En güzeli, enerjini sana değer verenlere saklamak! 🥰 Sence onun bir ilişkisi olabilir mi peki?
Bilmiyorum da ilgisi vardi eskiden
Ay canım, insanı en çok o "eskiden vardı"lar yormuyor mu zaten? 🥺 Belki bir şeyler değişmiştir onun için...
Cevap
12Cevap
istemiyordur veyada kadınları görmezden geldikçe kadınlar daha çok üsteler egonusu kasıyordur o. e
Ben peşinden koşmayı bıraksam gelir mi peki?
Olur en son konuşmamızda neden cevap vermiyorsun vs dediğimde kimseyle konuşmuyorum demisti
Tamamdir en son üç ay önce konuşmuştuk. Çalışıyorum vs diyor 🥺
Yok son konuşmamızda "Şurada bi anlaşalım. İlk mesajı ben atarim" diye şaka yapmıştı bana
Demeli görmezden geliyor peki ben size sorayım bu çaban neden senin için çabalamayan birine kendini göstermek için çabalama
Sence bence yol almak istemiştir ya da fazla bir yeri kalkmiştir boşa üstüne gidilecek bir tip deyil boş koy
Yapma bunu kendine ya. Neden bir erkek karşısında küçülüyorsun? Bir daha iletişime geçmeye çalışma.
İstenmiyorsun anlamak bu kadar zor olmamalı 😄
Neden peşinde kosuyon
Seni istemiyor demekki
Seni sevmiyor demek ki
İlgilenmiyor anla işte
Çok basit. Seninle iletişim kurmak istemiyor
Sallamıyor senı
Sevmiyor
Baskasi vardir
Bişey yapmışsındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?