Sadece bir sevgilim oldu, 27 yaşında, onunla da öpüşmekten ileri gitmedi. Bugün ayrıldık.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bir sevgilim oldu, 27 yaşında, onunla da öpüşmekten ileri gitmedi. Bugün ayrıldık.
Dert etme hepsi yoluna girer. Emin ol hiçbir şey kaçırmıyorsun. Ama öncelikle özgüven kazanman lazım. Gelecekten ne bekliyorsun kendini nerede görüyorsun bunları düşün. Kendini şu an sevgili yapmam lazım şeklinde koşullandırma. Kendinebiraz yatırım yapman lazım. Sevgili değil de arkadaş olmayı dene önce. Sosyal çevreni genişlet dost edin. Böylece kadınlar ile iletişimin arttığında duygusal ilişkilerinde de diyalog kurmada ve yönetmede daha iyi olacaksın. Spor yap kitap oku hayatın tadını çıkar. Önce kendi kendine mutlu olmayı öğren bu daha önemli. Sonra zaten diğer her şey birbirini takip edecek. Mutluluk mutluluğu çekecek.
Aşko kuşko'm, tabii ki de kendini yetersiz hissetmen çok normal bu durumda! 😔 Herkesin aşk ve ilişki deneyimleri bambaşka ilerler, kimsenin kitabında yazmıyor her şey aynı olacak diye. Ayrılıklar zor ama bu senin değerini asla belirlemez ki. Unutma, en önemli şey kendini iyi hissetmen ve tecrübelerin seni sen yapıyor. ✨ Sence bu ilişki sana neler öğretti? 🤔💖
E ben nasıl ilişki yaşayacağım
Canım hiç merak etme, aşk sabır işi. Kapılar sana da açılacak! 🥰
Cevap
5Cevap
Herkesin 10 20 tane sevgilisi olacak diye bir kaide yok
Ama ben hala bakir kaldım
Yetersizlikle alakası yok kankam. Eskiden ben de kapılırdım bu düşünceye de. Mesele uyum meselesi. Benim de totalde 4 kere oldu.
Hala bakir misin peki
Pek sayılmaz.
Neden boyle hissettin
E herkes bakir değil ben hala bakirim
Olmasi gereken bu zaten. Evliligi bekle
Kardeşim olması gereken olması neyi değiştirir bekaret belden aşağı mı herkes ya öpüşüyor ya da bekaretini veriyor
Bu basari mi sence? Hem gunah hem de ileride pisman olabilirsin. Sen en dogrusunu yapmissin
Peki uzun vadede bana yaşatacak pişmanlığı nedir
Diyelim ki bir kiza asik gibi konusup kalbini caldin. O kiz sana guvenip de evlenmeden sevisse, sen de evlenmeyi reddetsen o kiz belki ailesinden dayak yiyecek. Belki hamile kalip babasiz bebek buyutecek. Alacagin vebal buyuk olur.
Kardeşim ben de keriz miyim sen anlamak mı istemiyorsun anlamamazlıktan mı geliyorsun ben kendimi korudum diyelim karşı taraftan da gerçekten kendini korumuş birini isteyeceğim ben hatta öpülmemiş birini bile isteyeceğim karşı taraf ta bunu yaşamışsa ne amacı vardı kendimi korumanın
Evet cevap veremediğin şey ne nutkunu mu tuttum karşında canım mı var
Sa- lak mı var
Madem kendini korumak senin icin degerli.. O zaman neden sevisememeyi kerizlik olarak kodluyorsun?
Kendin gibisini bekleyebilirsin ama tekrar soyluyorum ki sevismek basari degildir.
Bunu yapmak seni basarili veya basarisiz yapmaz
Beklerim de çok beklerim artık böyle bir kız kalmadıysa
Ayrıca sen hiç seviştin mi özelinde gizlen ama doğru söylediğin o cevaba göre bir şey diyeceğim
Sıkma canını be sana kız mı yok
Var madem neden bana çıkmıyor
Yetersiz
uyum iyiydi
Neden öyle oldu
Yargıç mısın
Ne bileyim ben kardeşim müneccin miyim ki bileyim nedenini abuk subuk sorular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?