Sosyal medyada gördüm bir kız düğün alışverişi sonrası terk edilmiş, çocuk bunu yazmış

sizce?
Sosyal medyada gördüm bir kız düğün alışverişi sonrası terk edilmiş, çocuk bunu yazmış

sizce?
Ayakkabıyı alırken erkekliğine zeval gelmesin diye susmuş aldiktan sonra kusmuş içini. Alırken bütçem yok buna deseymiş kız inat mı etti eee alma çık git o zaman ayrıl🤔 hem alıp sonra sen bunu nasıl alırsın diye olay yapmak nedir bide kızı boşu boşuna linçlediler.
Merak ettiğim bir şey var.
Yaşadığınız ve yapacaklarınız size kalsın.
Sizin ya da nişanlınız kişinin haklı olduğu ilgilendirmiyor.
O ayakkabıyı seçmenizdeki nedenleri merak ediyorum.
(Bu arada aranızda geçen konuşmanızın maddiyatla alakası yok. Eğer öyle olsaydı yazdığınız konuşmada ev geçindirme kelime dizi geçmezdi.)
(Ama belli ki siz manipüle etmeye seçmişsiniz.)
Elbet karar sizin.
Ben değilim o durumu yaşayan alıntı
Soru başlıyla aynı düşündüğünüzü fark ettim.
Ancak resimde yazılı olanların maddiyatla alakası yok.
Para var diye şuursuzca evlenmeden önce bunu yaparsan evlendikten sonra daha neler yapabilir konulu paragraf görücüye çıkmış.
Elbette bakış açısı çok önemli.
Sadece evlilik için değil yaşamak içinde para önemli ama iyi niyeti suistimal etmek çirkin insanın olduğunu gösterir.
Konu dış görünüş değil.
Mesele maddiyat mı? Sadece baktığınızda bunu mu görüyorsunuz? Bu tarz insanlar bencildir ömür geçmez ilişkide fedakarlık lazım her şey kusursuz olmalı mantığı ile karşı tarafa anlamsızca yüklenmek vicdansızlık oluyor ve kimse kusura bakmasın görgüsüzlük oluyor büyüklerimizin aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz sözleriyle yetişmiş çocuklarız
Haklı isyan. Bu maddiyat değil " Ayranım yok içmeye, taht-ı revan ile giderim s*çmaya" mantığıdır. Bu sadece ayakkabı ile sınırlı değildir, iki gün sonra ayda bir eşya değiştirmeye kadar gider. Yerinde bir karar olmuş
Aslıcım, canım benim yaa, bu durum gerçekten üzücü bir örnek olmuş. 🥺 Maddiyat yüzünden tabii ki ilişkiler bitebilir, maalesef ki günümüzde çok karşılaşılan bir durum bu. Özellikle evlilik gibi büyük adımlarda, maddi konularda anlaşmak çok önemli. Karşılıklı beklentilerin ve bütçelerin uyumu şart bence. Sence bu olayda tek sorun ayakkabı mıydı, yoksa altında daha derin anlaşmazlıklar mı vardı? 🤔 Konuşulmamış çok şey olabilir gibi duruyor.
Cevap
17Cevap
evet biter
’Bir kere evleneceğim’ çılgınlığıyla ömür boyu sürecek borçları öngörememek... Nişan atmaktan aile kavgalarına ve boşanmalara kadar giden sürecin asıl sebebş maddi baskı ve anlayışsızlık.
Evet
Biter ilişkinin temelinin neye bağlı olduğu önemli kınamam da adamın biri saf güzelliğine geldiyse kadın da parasına geldiyse biri güzelliğini kaybettiğinde diğeri de parasını kaybettiğinde ilişki biter
çocuk doğru olanı yapmış, düğün diye çok gereksiz bir harcama yapılan bir şey icat etmişler.
erkek için saç sakal tıraşı normalde 600-700 tl damat tıraşı 5000 tl
aynı şey kadınlar içinde geçerli bi gelin saçı 10-15 bin
resmen soygun.
Evet düğün diye insanları soydular bende karşıyım
Maddiyat değil sorun bence burada hadsizlik aç gözlülük bile denir
Bikere evlenecek diye de suyunu çıkarmamak lazım babasının evinde alabiliyor mu acaba 30 binlik ayakkabıyı
Yazık gerçekten
Biter çar cur edip toplamasını bilmeyenle ömür geçmez
Görmemiş gibi davranıyorsa affetmem
Evet görmemişlik yapmış adam zaten alıcağı fiyatı yazmış
Sen neden evlenmiyorsun)
Hep görmmişleremi rastladın
Tamam anladım gördük heralde
Bokıunu çıkarırsa biri biter.
Bencede
Sonuna kadar haklı çocuk.
Maddiyata farklı açılardan bakılıyorsa biter.
Bitmemeli ama şartlar böyle şu an
Başka şeylerde vardır bence 30 bin₺ için ilişki bitmez bahane sunmuş
Bitirdik
Sizinde mi böyle oldu
Aynen öyle bana aldığı 3/5 kuruşluk hediyelerin parasını bile istedi. 2 katı olarak verdim parasını iade. Ben 3.5 senelik ilişkide 1.000.000 nakit zarar ettim. Kendisinin 1 tl harcaması olmadı
Evet öyle insanlar var sen normal olanı yaparsın o yapmaz hiçbir şey aslında anlaman lazomdı çok sürmüş
boş ver sevmek yok artık. Ben bir daha asla aşk meşk evlilik işine girmem. Kimse sevilmeyi hak etmiyor
Bencede şahsen benim ayarımda biri zır bulurum ben kendime yatırım çok yaptım yanlış anlama en iyisi bu
Kendini sev kendine değer ver yanlış anlamam. Sadece kendi adıma aşk defterini kapadım. Şerefsiz olan kadın ya da erkekler yaşasın aşkı evliliği. Bize göre hainler para gözler ölümsüz olsunlar
Yaşamasınlar ya toplumun temizlenmesi laxım seviye çok aşşa larda
Çok yaşasın sürünsünler istiyorum ben. Bu hayatta tek hatam. Kendimi sevmemiş olmam. Birinin beni sevmesine için neler feda ettim ama yanlış yapmışım
Ben hiç pişmanlık duymuyorum kimi tanıdım kimi tanımadım hiç umrumda, değil kendni sevmek çok güzel bu yüzden egoist diyorlar ozamanda, egoist oluyorsun bak
Ne derse desinler umurumda olmaz. Hani bende hiç pişman değilim hatam olmadı allah için vicdanım rahat her konuda bu yüzden. Artık kadınları düşman görmüş gibi kaçıyor um 🤭
Biraz geçte olsa aklı başına gelmiş.
Maalesef ki bitebiliyor
biter
Biter
Çok çirkin ya
Biter
Maddi durum önemli ya
Biter.
Bitmeli
bitmez
Mantıklı geldi
biyer