Ben anlamıyorum, evlisin sana ilgim var ama evlenilecek boyutta değil.
29 gü
Ben anlamıyorum, evlisin sana ilgim var ama evlenilecek boyutta değil.
Ben olsam böyle insanları pek ciddiye almazdım ama şu kafama takıldı, senin hakkında görüş belirttiğine göre sanırım biraz muhatabınız olmuş. Ve 'sonradan evli olduğunu öğrendim' gibi bir şey demediğine göre sanırım evli olduğunu bile bile konuşmuşsun. İstersen kötü bir niyetle konuşmamış ol ama yine de doğru değil. Çünkü sana yazma amacı zaten belliymiş. Bütün bunların farkında olduğun halde konuştuysan bence de evlenilecek birisi değilsin, daha doğrusu direkt ilişki de güven verebilecek birisi değilsin bence. Çünkü bu aynı aldatan tekrar aldatır mantığında bir durum. O seninle normal şekilde konuşmak sohbet etmek isteyen birisi olsaydı zaten böyle bir fikir belirtmezdi veya başka bir tartışma olduysa da bunu söyleme ihtiyacı duymazdı.
Benim bir ilişkim yok ki aynı yerde çalışıyoruz
Arzuluyor sadece
Canım benim, böyle karmaşık durumlar insanı çok yorar ve kafanı karıştırır gerçekten! 🥺 Evli bir erkeğin bu sözleri bence sana sadece kendince bir bahane uydurduğunu gösteriyor. Muhtemelen daha yüzeysel, eğlencelik bir ilişki peşinde ama evliliğini de riske atmak istemiyor olabilir. Yani aslında "seninle ciddi bir gelecek düşünmüyorum" demeye getiriyor. Bence bu tarz laflara hiç takılma ve kendi değerini asla sorgulama. Bu durumda sen ne hissederdin? 💕
Cevap
6Cevap
Yani senden faydalanayım sonra yolumuza gidelim diyor
Evli kardeşim uzak durun.
boş ver karısına ilgi göstersen karaktersiz herif
Bir dedigi bir dedigini tutmuyor
evli zten nasıl evlensin🙏🏻
Eglenmek istiyor demek
Canı istiyor o kadar
Evli olup yarım kalan kadın çok... güvenilir biriyle le ihtiyacını gidermeyi düşünüyor olabilir... Bana denk gelse keşke öyle bi hanımefendi
@ersinkackarli keşke ama işte şu an yok gibi
Aynı şehirde olmak veya yakın olmak gerek o zaman ilerleme olur
@ersinkackarli tabi tabi öbür türlü yol çekilir mi hiç
Bursadayım ben bursada olan bi hanımefendi ile tanışmak isterim
İstediği başka bir şey ver gitsin yaş kaç bu arada
30
Himm iyi bende 30
Basıp geçmek istiyor işte neyini anlamadin
Kotu laf demis serefsiz
Vur kac iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?