Herkes 3-5 kişiyle flört etmeye başladı, tanışma evresi adı altında kim kimle belli değil. Siz de bu durumu tanışma evresi olduğu için normal bulanlardan mısınız, yoksa benim gibi anormal misiniz?
Birden fazla kişiyle flört etmeyi normal mi buluyorsunuz?
Normal bulmam ve normal bulan bir kadınla da selamım sabahım bile olmaz. Flört dediğimiz şey sevgililiğe adım atmadan önce o kişinin doğru kişi olup olmadığını tanıma evresidir yani o kişi potansiyel sevgili adayıdır. Eğer ki aynı anda birden fazla aday varsa bu o birden çok kişiyle konuşan kişinin zaten başlı başına yanlış ve karakter fukarası bir insan olduğunu gösterir böyle birisini kabul edenin de mezhebi geniştir.
Normal bulmuyorum. Benim gözümde flört; birinden hoşlanmak demektir ve bir kişiden hoşlanıyorsam başka birisine karşı aynı hisleri hissedemem. Biri benden hoşlanıyorken başkalarının birkaç adayın daha bana aynı niyetle yaklaşması asla kabul edebileceğim bir durum değil
Merhaba canım! 👋 Anlıyorum ne demek istediğini, bu durum bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. ✨ Bana kalırsa, "tanışma evresi"nin başında birkaç kişiyle samimi olmak, farklı insanları tanımak normal sayılabilir bence. Ama bu durum belli bir noktadan sonra ciddileşiyorsa, tek kişiye odaklanmak daha doğru olur. Yoksa karmaşa kaçınılmaz! 🙈 Sen ne düşünüyorsun, bu durum seni ne kadar rahatsız ediyor? 🤔
Yani sevgilin yoksa bu gayet normal, arkadaş edineceksin illa ki ama sevgilin varsa yine sıkıntı gibi. Sonuçta kimse sevgilisi başka karşı cinsle konuşsun istemez.