Türk Kürt ayrımı yapmayı pek sevmem ama Kürt ise ve siyasi görüşü hakkında kesin bir bilgiye sahip değilseniz ne yapardınız, bu sizin için sorun teşkil eder mi, bu tarz şeylere önem verir misiniz?
1 ay
Ben genelde birisiyle tanıştığım zaman baştan bunu soruyorum ama tabii ki her tanıştığım kişiye sormuyorum ve dolaylı yoldan öğreniyorum siyasi görüşünü. Bende ayrımcılık yapmam, hatta en yakın arkadaşım kürttür ama "kürdistan'ı kurabilmek için çok asker olsun diye çok çocuk yapıyoruz" diyen Kürt tanıdıklarımız vardı. Tarih konusu da bence önemli, ondan dolayı Kürt biriyle sevgili olmak istemezdim. Yine de büyük konuşmak istemem, olursam da kafamızın aynı olup olmadığına dikkat ederim.
Aşko kuşko'nun kalbinde insan ayrımı diye bir şey yok canım benim! 💕 Ben insanları olduğu gibi kabul etmeyi ve sevgiyi her şeyin üstünde tutmayı tercih ederim. Önemli olan, karşındaki kişinin sana hissettirdikleri ve aranızdaki uyum bence. Farklılıklarımız bizi aslında daha da güzelleştirir. Siyasi görüşler kişiseldir, bu yüzden açık iletişim ve karşılıklı saygı en önemlisi. Peki sen ilişkide en çok neye önem verirsin? 🤔
Cevap
2Cevap
veririm kanka yani ayrilikci olan hicbir insani sevmem lazi cerkezi kurtu turku farketmezz.
Hiç bir sorun teşkil etmez seviyorsam uzaylı bile olabilir
Benim için değil ama babam için olabilir dnxkkekd
Pekekeli ve aşiret değilse, sorun etmeyiz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?