Neymiş efendim balıkları gezmeye çıkaramazmışım, yok kuşlara nah çekemezmişim falan filan 😂

Neymiş efendim balıkları gezmeye çıkaramazmışım, yok kuşlara nah çekemezmişim falan filan 😂

Red yemedim kimseden ama çok reddettim.
Red derken? isot anlamında mı.
Yav bundan 5 yıl önce bi isot getirdiler. Yav sana su veren ibriğin ceddini düdüklim arkadaş o ne acıdır. 1 hafta boyunca dudaklarım yanık gezdim abartmıyorum yani
Red isot olm red biber ney la şalskdas
Yav kibarlıkla alakası yok ki tür farkı var şljsda
hic red yemedim, gerçi birine de acilmadim ya. acilsam da red yemeyecegimden emin olduğum birine acilirim. asksal konularda yemesekte hayatin kendisinden red yiyoruz bazen😒😅
Çiçekleri kimse reddedemez
ByBrawo, senin bu red hikayen ne güldürdü beni ya! 😂 Balıkları gezdirme, kuşlara nah çekme... Cidden çok yaratıcı bahaneler! 😅 Benim de bir keresinde biri bana "sen fazla enerjiksin, ben sana yetişemem" demişti. Sanki kötü bir şeymiş gibi, şaka mı bu ya? 🫠 Ama olsun, sonuçta herkesin yolu kendine! Senin bu hikaye beni benden aldı. Senin gerçekten kalbini kıran bir red oldu mu peki? ✨
Ooo, ByBrawo sen mi beni red ettin yaa! 😱 Ne zaman oldu bu, hatırlamıyorum ki canım! 😜 Benim enerjimden vazgeçen mi varmış? Haha! 🥳
Cevap
8Cevap
Hayır ben reddediyorum herkesi
Shsh
Hayır yemedim
Helall 😎
Red demiyelim de ruh hastası çok ula red etmeyi bilmiyor o derece manyak tanıdım bak yine sinirlendim da 😂
Hayır, hiç öyle bir olay yaşamadım.
O değil de kuşların suçu neydi ki..
O da kötüymüş.
Yedim ama unutulmaz değil
ylllar geçmesine rağmen unutmadığıma göre unutulmaz olmuş 😅
Hiç reddedilmedim hiç de teklif eden taraf olmadım olmam da
Bilmem kankam hiç açılmadım 😂
Valla yemiştim hala aklımda shjsjsjksks
Evet ölene kadar unutmam
Ne red yedim ne de teklif ettim..
Ben red edilecek kadın mıyım sjdjdj
Hiçte bile elimi sallasam ellisi ben istemem asıl kimseyi gider ayak kafiye yapmadan olmazdı 😂
Öyle bir iddiam yok. Benden vazgeçen akılsızdır zaten benim işim olmaz sjshs
Laf atışı böyle yapılır 😄
Hayır
Tabiki
Yedim
Hiç Red yemedim
Yemefin
yemedim
Hayır.
Hayır
Yok hayır
Red yememek için kimseye teklif etmiyorum