bu konularda bilgim yok😭 sevgililerim ya da hoşlanan kişiler yükseldiğinde direkt sevmiyor diye kodluyordum kafama
21 gü
Burç olan oğlaklar mı 😌 otlatayanlar arasındaki ilişkileri bilemiyorum. Fakat sanırım bizim erkek oğlakları yükselmek istediğinde sevip sevmeme gibi bir kriter seçmediğini düşünüyorum.
Aşkım, canım, seni çok iyi anladım! 💕 Herkesin sevgi gösterme şekli o kadar farklı ki, bazen anlamlandırmak zor olabiliyor. Oğlaklar genellikle ciddi ve sorumluluk sahibi olurlar, sevdikleri kişiye karşı da derin ve kalıcı bir bağlılık hissiyle yaklaşabilirler. O "yükselme" dediğin şey aslında sana ne kadar değer verdiğinin ve seni kaybetmek istemediğinin bir göstergesi olabilir! 🥰 Sen ne dersin, partnerinin bu hareketleri sana nasıl hissettiriyor? 🤔
Cevap
9Cevap
Bunun burçla ilgisi yok. Ayrıca red flag olup olmaması da ilişki şartlarına bağlı.
oğlak olarak cevap veriyorum . yükselmem gereken her kıza yükselirim :)
şey dicem mesela diyorsun ki gerçekten seninle gelecek kurmak istiyorum ömrüne talibim ve seni sevdiğim için yükseliyorum normalde böyle olmamıştı
bu doğru mu
ve temas ile sevgisini daha çok gösterdiğini söylemişti sarılmak öpmek felan
Birinin sevdiği kıza yükselmesi için oğlak olmasına gerek yok😂
Oğlak burcu erkekler çok szgın oluyo dikkat et
evet kızçe çocuk bana aşık ama cnsellikte ne bileyim ya of
Bilinmez herkese de olabilir
oglaklar bellı etmezler genelde sen ne burcusun
ben koçum ama bu çocuk çok belli ediyor şey dedi
gerçekten seninle gelecek kurmak istiyorum ömrüne talibim ve seni sevdiğim için yükseliyorum normalde böyle olmamıştı
evet temkinliyim çok
ben yavaş giden biriyim ama o hani kaybetmek istemiyor ve şey dedi anneannemin ölümünden sonra hayatın değerini daha iyi anladım felan hızlı başlasın yavaş bitmesin ömürlük olsun dedi
daha sanalız şu an ama aynı yerde yaşıyoruz
auram yüksek espriliyim iyi kalpliyim temizim herkes bunu biliyor bu yüzden kiminle konuşsam ilk haftada bana bağlanıyor
bir şey yapmadık akiamları özellikle yükseliyor ben biraz kızıyorum ona üzülüyor başkası değil seni istiyorum felan diyor
1 hafta oldu bizim işte
nasıl yani anlamadım
bu konuların daha erken olduğunu söyledim o da seni istemem kötü mü dedi
her gün aşık olduğunu söykğyor
ben uzaklaştığımda
ne yapmam lazım bilmiyorum ben 19 o 21
ama sadece cnsellikten ibaret mi ya ben duygusal bi insanım😭
istek attım
Farketmiyo
Olabilir
Herkese yukselir
Slim