Gerçek aşıklar birbirlerinin kıymetini hiç bilmezler mi?
Bir yerde okumuştum:
gerçekten, ''Gerçek aşıklar birbirlerinin kıymetini hiç bilmezler mi?''
Bir yerde okumuştum:
gerçekten, ''Gerçek aşıklar birbirlerinin kıymetini hiç bilmezler mi?''
arkadaşım burda elbette gercekten seven olmuştur (gerçekten aşık olan demedim bak)
bir örnek kendimden vereyim... zamanında bi kız arkadaşım vardı sevmiştim aynı zaman da o da beni cidden sevmiştim... öyle bi doğaya büründü ki olay... ne alabilirim değil ne verebilirim felsefesi oluştu... ben onun için bişey düşünüp yaparken o benim için bişey düşünüp yaparken ilişki öyle bi bereketlendi ki ilk günki gibiydi son gün de... birşeyi unutmuşuz herşeyin bir sonu var bu dünyada... ve o sonun da bi sebebi var... sebebin başını kesemiyorsan senin sonun oluyor işte...
ben gerçekten sevdiğime inanıyorum... aşk mıdır bu bilemedim... fakat şunu söyleyeyim gerçekten aşık olabilirsen ve karşılığı karşılıksız gelirse çok fena bi enerji oluyor... düşün gönlünden bi elektron kopmuş onun da öyle ve o büyük enerjiyle yaşıyorsun... dağları yıkarsın tırt gelir...
yalan değil insan tekken arıyor öyle birini bulunur ama ender insanların özellikleri bunlar... ama bulursam hissedersem nerde nasıl hiç bakmam kesin çökerim:)
Gerçek aşkın kıymetini bilmekten bir yana sen birisine zaten gerçekten aşıksan onun tüm kusurlarınıda hatalarınıda sen kapatırsın kavga olsa alttan alırsın bir şey dese onaylarsın. Zamanla karşındaki bu ilgiden şımarır ve oda senin üstüne titrerken değişmeye başlar her istediğini yaptırır bencilliğini arttırır daha dün seninle bir şeyi çok isterken bugün bahaneler üretir. Sorun varsa hatayı sana atar çözmek yerine kaçmayı dener. Kısaca verilen aşktan şımarılırsa değer bilinmez. Suç bizdede var iki satırlık kişileri yerlere göklere sığdıramıyoruz ufacık bir ilgiyi aşk sanıyoruz. Vay bizim halimize :)
gerçekten birbirini seviyorsa iki insan; birbirlerini kaybetmeden anlamıyorlar. ya da anlasalarda içinde bulundukları duruma göre hareket etmeyi daha doğru buluyorlar. ta ki yanlış yaptıklarını anlayana kadar.
ıkı asık bırbırının degerını kıymetını bılır
ama asık oldugunu sananlar nasılsa cepte dıyıp kıymet bılmezler
Cevap
1Cevap
Gerçekten aşık olduklarının farkına varana kadar bilmezler. eğer gerçekse bidaha bırakmazlar. gerçek aşıklar sürekli tartışanlardır bence
kimsenin gerçek aşkı önemsediği yok inandığı bile yok artık zaten inançsızlaşıyoruz aşk konusunda
sanmıyorum insan gerçekten aşıksa neden kıymetini bilmesin ki bence ona gerken değeri verir..
galiba öyle oluyo.. insan elindekinin kıymetini kaybettkden sonra anlıyor malesef
Evet bilinmez değer.. :( ne yazıkk
Buna katılmıyorum bence öyle değil.
bir ayrılır bir barışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar