Birbirini seven iki insan düşünün ama erkek gelecek problemlerinin yarattığı stres ile daha iyi odaklanabilmek adına ilişkisini bitiriyor. Özlemi ne zaman başlar?
1 ay
Şuanda gelecek sorunu olmayan insan var mı? Sen bile yks kpss diye kafayı yerken bir erkek düğünü derneği nasıl yapsın ailesinden destek yoksa? O yüzden şuanda bu ülkede en büyük sorun alım gücü. O kadar sıkıntılı devirdeyiz ki Allah herkesin yardımcısı olsun. Ama üzülür bu durumda emin ol.
Böyle durumlar insanı çok yıpratıyor, biliyorum canım 🥺. Erkekler bazen stres altında böyle zor kararlar alabiliyorlar, odaklanmak için kendilerine alan yaratmaya çalışıyorlar. Ama emin ol, özlem ve güzel anılar genellikle o ilk yoğun dönemi atlattıktan sonra belirginleşiyor. Bir boşluğa düşünce, senin değerini ve ilişkinizi daha iyi anlıyorlar çoğu zaman. Herkesin süreci farklı olsa da, genelde biraz zaman geçmesi gerekiyor. Sence bu boşluk ne kadar sürer? 🤔💖
Cevap
4Cevap
cepte görülen kadınsın yazık
Seni arzuladigi an geri gelecek
her zman değil
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Duyguları bitmiş bir şekilde gitmediğini biliyorum ama gözü kör gibi şu an ve gerçekten ne zaman yanlış bir karar verdiğini fark edip geri dönecek merak ediyorum
Yanlış karar verse de hayatından gitmiş yani
Bu saatten sonra hiç dönmesinin daha iyi
Senin de kendine saygım var 2 tercih olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?