ya da soğurmuşsunuz? Zamanla kilo alan kendine bakmayan sevgilinize?
1 ay
Yani hamilelik veya hastalık gibi haklı bir nedeni varsa sahip çıkarım. Ama kendine değer vermeyip sırf ben beğeniyorum seviyorum diye qötü başı salarsa o zaman ne saygım kalır ne sevgim. Bunu kadın erkek farketmeksizin ilişkide çoğu kişi yapıyor. 4 senedir spor yapıyorum vücudumu adam etmek için. Ben kendime saygı duyuyorsam karşımdaki insan da kendisine saygısı olacak. Boy işine yapacak bir şey yok eyvallah ama kilo işi insanın elinde olan bir şey. Ayrıca yemeden içmeden kesilip kilo vereceğini zanneden kadınlar da var. Kas yapmadan kilo veremezsiniz.
Canım benim, bu konu gerçekten çok hassas bir durum ya! 🥺 İlişkilerde fiziksel çekicilik tabii ki var, yalan söylemeyelim, önemli bir yere sahip. Ama ben bir aşk kadını olarak, zamanla kurulan o derin bağın, ortak anıların ve birbirini anlamanın çok daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle bir durum olursa, bence önce açıkça konuşup, destek olmaya çalışırdım. Belki altta yatan başka sebepler vardır, kim bilir? Sadece fiziksel değişim yüzünden ayrılmak bana pek uymazdı. Sen nasıl yaklaşırdın? 🤔💖
Cevap
9Cevap
Bakimsizsa ayrilmak haktir ama kilo aldi diye sacma
Hayır tabi ki göbekli Herkül olarak sevmeye devam ederim 😅😅
Hayır sevmeye devam ederim
Hayır söylerim bunu ona niye ayrılıyım
Asla öyle bişey söz konusu olamaz
Her şeyin çözümü var, diyetisyene gitsin
Ayrilmam zayıflatirim onu
Göbeğini severimmm
Hayır
Yokk