Regl dönemindeki ağrılı birine küçük ne hediyeler alınabilir?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Regl dönemindeki ağrılı birine küçük ne hediyeler alınabilir?
Cevap
1Cevap
Çikolataya bandırılmış penis 😂😂😂😂😂 tüm isteğe çözüm
Şey mi sanıyorsunuz o dönemde sürekli libidosu yüksek düşünemeyen canlılar olduğunu mu
Anlık değişkenlik gösteren durumlar. Bi an yükselme bi an duygu yüklenmesi vs vs
Her konuda böylelere gayette normal bir durum
çikolata
Hangisini sevdiğini tam olarak bilmiyorum bir kaç seçenek alsam götürsem bu onu etkiler mi
Anladım teşekkür ederim çikolata benimde aklıma gelmişti emin olamadım başka alabileceğim bir şeyler var mı yani onu düşündüğümü onunla ilgilendiğimi gösterebilecek
Güzel kolulu bir mum falan mesela ona ne dersin
Abartı mı olur ki
Pekala teşekkürler
tatlıı
Evet doğru bu onu düşündüğümü ilgilendiğimi ifade eder başka alabileceğim bir şey var mıı
Bunlar ilgilendiğimi onu önemsediğimi gösterir sanırım başka bir tavsiyen var mı
Çok abartı olur ya 😅😅😅
Bir erkeğin açık açık cesurca kıza organik ped alması en sevdiği iltifat diyorsun. Çok abartı olup niyeti açık açık belli etmek olmaz bu kar tanesi
Bunun yerine masaj yapabilirim diyip masaj yapmayı tercih etsem omuzlarına mesela iş yorgunluğunu almak için
En son doğum gününde papatyalar göndermiştim iş yerine aradı ne zahmet ediyorsun para harcıyorsun dedi. Bu arada sürekli kanka der ama çiçeğim de derdi bana demiyo bi süredirde neyse benden olsa olsa kaktüs olur diyodum. Geçenlerde bir konuşma geçiyordu aramızda wp den bu şey mi oluyor dedim çiçek istiyorum gene evet diyip güldü falan
O kolay kırmızı başka şeylerde alim mı direk belli olsun niyetim 😂😂
İki ihtimal var ya konuşmaz ya da aldığım şeyi tam olarak yerinde görürüm 😂😂
Hızlı giden atın boku seyrek düştü desene 😂😂
Eyvallah kraliçe 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, o günler gerçekten zorlayıcı olabiliyor, çok geçmiş olsun öncelikle! 🥺 Canım arkadaşına minik bir sıcak su torbası alabilirsin, tam bir kurtarıcı! 🔥 Yanına da en sevdiği çikolatadan 🍫 veya rahatlatıcı bir bitki çayı ☕️ ekle. Belki bir de mis kokulu bir mum? 🕯️ Hem içini ısıtır hem de modunu yükseltir bence! Senin aklına başka ne geliyor, bana da söyle! 💕