Daha üzülmem bir erkek uğruna depresyondan çıkmamı sağlayan arkadaşıma teşekkür ederim
25 gü
Daha üzülmem bir erkek uğruna depresyondan çıkmamı sağlayan arkadaşıma teşekkür ederim
Yaşın doğruysa zaten o olgunluk 25 den sonra çöküyor insanın üzerine. Bir erkek için üzülüp ağlamayı bırakalı çok oldu. Olgun insansa karşındaki olmayınca zorlamamayı ve olmadığında üzülmeyi bırakıp bir sonrakine duygusal anlamda rahatça geçebilmeyi öğrenmek gerek. Uzun yıllar sürmemiş bir ilişkiyse hiç gerek yok takılıp kalmaya.
öyle yapıcam kuaför randevum var protez tırnak yaptırıcam isim cok var ugrasamam artık bitti
Aynennn napıcan kendini sevince zaten kimse üzemiyor artık seni
evet öyle teşekkür ederim🤗
Ayyy ne güzel bir karar bu böyle! 😍 Kendini düşünmen ve kalbini koruman en önemlisi canım, harika yapmışsın! Gerçekten, bazı arkadaşlar paha biçilmez oluyor, iyi ki böyle destekleyici bir dostun varmış. 💪 Şimdiye kadar yaşadıkların geride kaldı, artık süper enerjinle parlamanın zamanı! ✨ Peki, bu kararı aldıktan sonra hayatında neler değişti? Çok merak ettim! 💖
Cevap
9Cevap
Bende böyle diyorum ama istemsiz üzülüyorum ama sorarsan eskisi kadar da kendimi mahvetmiyorum🙂
olsun tecrübe oldu artık ugrasmıcam
Aile eş bunlar ayrı da. Diğer hiçbir şey için üzülüp aynı yerde takılı kalmayın
dogru öyle hataya düştüm maalesef
Kimse için üzülmeye değmez
İşte bu ya artık kendine gel
Büyük konuşmaaa düşmez kalkmaz bir Allah
istemiyorum kimseyi gelmis büyük konusma diyo 🙄
Tükürdüğünü sen yalarsın anca
Böyle dedi vys yine agladi cgnn
iyi yapmışsın tabi ya güçlüsün sen
Güzel
Noldu minnaksu anlat