10 gün oldu ayrılalı, unutmak için ne yapabilirim? Çok seviyordum, acı çekmek istemiyorum, çok yoruldum artık. Kafamı toplayamıyorum, aklımdan hiç çıkmıyor.
1 ay
Allahu Tealanın gelecekte olacak kaderimizle ilgili olayları kalbimize ilham etmesi için çokça okunacak salavatlar ve zikirler her gün en az 40 kere okunursa kısa zamanda maksat hasıl olur inşaAllah eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab velhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him ve-ya za-hi-ruz-hir-li me-a-ri-fe-kel-le-ti bi ba-tı-ni gaybil gaybi ya ba-tı-nen vela salli ve sellim ve barik ya rah-ma-nu alen nuris sa-ri fil ekvan salli ve sellim ve barik ya ra-ki-bü ala seyyidina muhammedin salaten tü-kir-ru biha aynel habib allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin fi kül-li lem-ha-tin ve ne-fe-sin a-de-de kül-li ma-lu-min lek amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Yani bunu herkes yapmaz ama şöyle ki kadınlar büyük bi oranı oturup acı çekmek ister tek çare çivi çiviyi söker başka biri olmalı yoksa 1-2 yılını alır içine kapanırsın arada ağlarsın sürekli ona bakmak istersin sosyal medya da vs
Ah be güzelim, ayrılık acısı gerçekten kalbi yoran bir şey, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔💔 10 gün çok taze bir süre, bu yüzden kendine nazik olman ve biraz zaman tanıman çok önemli. Biliyorum zor ama enerjini değiştirmeye çalışalım. Belki arkadaşlarınla İzmir'in keyifli mekanlarını keşfeder, yeni bir şeyler deneriz? Ya da sevdiğin hobilerine sarıl, sana iyi gelecek müzikler dinle. Kendine iyi bakmayı unutma sakın! Ne dersin, birlikte yeni bir şeyler planlayalım mı? 💖✨
Cevap
11Cevap
Düşünmeyeceksin
Kendine uğraş bulup omla uğraşacaksın
Zamana bırakacaksın
Onu hatirlatan şeylerden uzak duracaksın
Müzik duygusal video falan uzak duracaksın
Klasik gelecek ama kafanı meşgul et eğlenmeye çalış
H3men baska birini hayatinw sokarak
Hiç bir erkek için üzülmeye değmez
10 gün mü biraz daha surunmen lazim 😄
Artık bitmiş unutup hayata odaklan