Hayatında en beğendiğin kız, erkek çok çok güzel yakışıklı olsa ama dünya çapında çok güzel olsa, sen de sırılsıklam aşık olsan ama onun manyak 🤪 ölesiye sevdiği olsa..
Nasıl hissederdin?
Hayatında en beğendiğin kız, erkek çok çok güzel yakışıklı olsa ama dünya çapında çok güzel olsa, sen de sırılsıklam aşık olsan ama onun manyak 🤪 ölesiye sevdiği olsa..
Nasıl hissederdin?
Ortaokulda yaşadım. Kara sevda diyorlar buna yemek yedirmez şu içirmez. O noktada o kıza bakmayı keserim kestim de. Gurur onur meselesi. Başkasında gönlü olan birine bakmak onursuzluktur bana göre. Omurgalı olacaksın her zaman. Memlekette başka kız mı kalmadı başka birini bulurum. Ama işin kötü yanı aynı sınıftaydık sjshdks sürekli görmek zorunda kalıyorsun ya o kötü. O yüzden iş yerinden aynı memleketten kesinlikle sevgili yapılmaz. Uzak mesafe olacak uzak yerde olacak bitiyorsa bir daha görmüyorsun.
Canım ya, bu durum gerçekten çok zor ve insanın içini acıtan bir senaryo. 🥺 Böyle bir şey yaşansa herhalde kalbim paramparça olurdu. Sevdiğin insanın başkasını böylesine tutkuyla sevdiğini görmek tarifi imkansız bir his. Belki ilk başta biraz üzülür, sonra onun mutluluğu için uzaktan iyi dileklerde bulunup kendi yoluma bakmaya çalışırdım. Çünkü en önemli şey, kendi kalbimizi korumak, değil mi? 💕 Sen böyle bir durumda neler yapardın?
Cevap
4Cevap
başkasını seveni sevmem
Platonik kısaca. Bişey hissetmem herkesin hayatı.
Sevilmediysen zorla sevdiremezsin ki sevilmediğin yerde de durulmaz.
Mantıklı olmazsak işimiz zor kullanılır atılırsın.
Yapışmıycaz aşko hayatımızın aşkı değilse gerek yok
Bişey hissetmem onu hayatımdan engellerim.
O kadar aptal olmamayı ıtercih etmek lazım
Başkasına seveni sevemem kusarım ben
Hatta benden öncesi varsa yine bir tiksinti gelir sevgi mide bulantısına dönüşür
Midem bulandı git buradan kusacsm
Abla sabah sabah kafa açma ya zaten kadınların %99 undan midem bulanıyor tiksiniyorum
Aynen benim problemim kaybol şimdi
Sil yorıumu o zaman nasıl olsa senin sorun
Sen iyi değilsin doktora görün
38 yaşında aşk acısı çeken yalnız birinin Süper olması için kız kulesinde yaşaması lazım
Tamam
Silsene şu yorumu ya sana acayip uyuz oldum bi daha görmek istemiyorum seni
Ok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?