Çok sık göremiyordur, ara ara denk gelebiliyordur sadece. Yine de hoşlantısı sürer mi?
27 gü
Çok sık göremiyordur, ara ara denk gelebiliyordur sadece. Yine de hoşlantısı sürer mi?
Cevap
12Cevap
Sürer de etkileşim olmazsa o kıza karşı artık hoşlantıda askıda kalır. Hoşlantı zaten anlık oluyor 3-5 güne unutuluyor.
Ama aylardır unutmamış
O zaman sağlam hoşlanıyor aşık olmuşta olabilir.
Doğrusu bana hiç fark ettirmedi çok iyi gizlemiş son karşılaşmamızda uyandım ben
Niye gizliyor ki özgüveni yok mu sana bunu söyleyemeyecek kadar
Ben de anlamadım normalde çok özgüvenli konuskan biri bi benle konusmuyo sanırım aile ortamı diye çekiniyo
Olabilir
Issız adada denk geldiği tek karı olmadığı sürece, etmez
Edebilir barbara yengenizi hiç görmedim mesela canım aşkitom
Keşke senin gibi oda seni bu saate dusunuyor olsa
Özlemek bazen ilgiyi azaltmıyor, artırıyor bile
Öyle sanırım aslında benden hoşlandığını hiç sanmazdım ama sanırım aşırı çekingenlikten gizlemiş ben de anlamamışım
Eğer gerçekten hoşlanıyorsa zamanla zaten belli eder.
Aile ortamındansa peki
Aile ortamıysa iş daha hızlı ciddiye bile dönebiliyor bazen
Valla onun pek bişey yapacak cesaretinin olduğunu sanmıyorum çok çekingen😤 bu iş yaş
Cesaret yok gibi görünür ama doğru ortamda değişebiliyor.. etkile sende
Allah bilir o ortam ne zaman oluşacak. Bi kutlama özel gün vs olursa anca denk gelıyoruz
Hep tesadüf beklemek yerine biraz da plan yapılmalı bence
Bence de plan yapmalı
Yine de denemeden de hiçbir şey olmuyor.. evet etkili bir plan yap
Konu aile ortamından çıkıp rahat bir sohbet alanına taşınmalı önce
E orası öyle de çok zor görünüyo
Bazen en basit plan bile doğru zamanda işe yarıyor.. esimi öyle tavlamistim☺️
O da bişeyler yapsa keşke
Bence bazen erkekler “alan açılınca” daha net ortaya çıkıyor.. bakış.. koku... hissiyat.. ince mesaj
Beyaz mendil😄
Ben alan açarım da sorun şu oluyo o kasılınca ben de kasılıyorum bazen selamımı bile zar zor alıyo benim de cesaretim kırılıyo
Karşımdakine göre şekil alabilen biriyim karşımdaki ne kadar rahatsa ben de o kadar rahatım bi de yanımızda sürekli aile oluyo yanlış anlaşılırız kaygısı da var bu da kısıtlıyo
Bence sorun sen değilsin, sürekli aile ortamında olunca ikiniz de doğal olamıyorsunuz ve bu yüzden aradaki enerji hiç rahat akmıyor.. istiyorsan mücadele et.. o istemiyorsa da uğraşma.. platonik olaylar sknti... yokmu sosyal medya, telefon numarası vs
Var sosyal medyası eklese çözülecek de eklemıyo
Pardon var derken bende ekli değil
Sen ekle
Ya ters teperse
Ekledim diyelim hiç yazmazsa
Eklediğimle kalırım öyle
Yazmaması da aslında bir cevap olur, en azından durum netleşir... yani en kötü sorarsada otomatik eklemişim haberim yoktu dersin
Yani bir alan yarat
Evet ama önce gerçekten hoşlandığından emin olmam lazım. Belki o gün anlık bi refleksle öyle davrandı belki devamı gelmeyecek belki çok anlam yükledim
Bişey İlişkilerde en yorucu şey belirsizlik, netlik ise her zaman rahatlatır
En sağlıklısı küçük bir adım atıp karşı tarafın tepkisini görmek kısacası... neyse burada bu kadar yeter...👍
Bir çok değişken durum olabilir.
Nadir rastlamamıza rağmen son görüşmemizde hoşlandığına dair sinyaller aldım da şaşırdım açıkçası
Onların bi akrabasının düğününe katıldık. Benim geleceğimden haberi yoktu sanırım. İlk gördüğünde baktı, sonra bi daha baktı. Bir süre sonra önce anneme sonra bana hoş geldin dedi. Normalde pek muhattap olmaz benle. Neyse sonra sürekli etrafımda olmaya çalıştı gibi hissettim. Ben annemle abimin fotoğrafını çekerken o arkadaki masada oturmasına rağmen hemen benim kalkmamı fırsat bilip ayağa kalktı ben de sizi çekeyim dedi. Sonra benim fotoğrafı beğenip beğenmediğimi merak etti gibi ben de güzel olmuş sağ ol diyince tamam süper yaptı. Yani bariz bi şekilde beni izlemese de sanki hep beni takip etmiş gibiydi. Normalde aile ortamında denk geldiğimiz için aşırı çekingendi bana karşı. Daha doğrusu ben bunu benimle muhattap olmuyo olarak algılıyordum. Ama düğündeki davranışları bariz hoşlanıyor gibi hissettirdi bana. fakat şu an acaba ben mi çok anlam yüklüyorum sonra üzülürüm diye korkıyorum🙄
Yengemın erkek kardeşi
Sence aile ortamından dolayı mı çekimser
İstiyorsa gelir konuşur
Bilemeyiz ne yaşandığına bağlı
Gözden ırak gönülden de ırak olurmuş
sürse ne olur işi icraata dökmedikten sonra
evli barklı kadınsın sanki istese verecek misin.
Sanmam
etmesin mi
yok yaaa
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Tabii ki sürebilir aşkım, hatta bence bazen o gizem ve nadirlik hoşlantıyı daha da artırabilir! 👀 O kişiyi düşündükçe hayaller kurarsın, buluşmaların değeri daha da artar. Aşk bu, mesafelere falan bakmaz ki! Kalpten gelen bir şey sonuçta. İlişkilerde önemli olan frekanstan çok duygu bağı bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence de böyle mi? 😉💖