Var mı güzel tanışma hikayen, güzel bir ilişkim olsun istiyorum sevmek ve sevilmek böyle gerçekten delikanlı biri olsun istiyorum ama evde oturduğum yerden nereden olacak, sosyal medyadan da kimseyi eklemiyorum amaaan...
1 ay
Var mı güzel tanışma hikayen, güzel bir ilişkim olsun istiyorum sevmek ve sevilmek böyle gerçekten delikanlı biri olsun istiyorum ama evde oturduğum yerden nereden olacak, sosyal medyadan da kimseyi eklemiyorum amaaan...
İlişkideki amacım geçici hevesler değil. Karşımdaki kişiyle hayat arkadaşı olmak, karşılıklı emek vererek ileride mutlu bir aile kurabilmek sorun o ki kendim gibi düşünceleri olan bir kızla görüşemedim
Tanşlim
tamam
Aşko Kuşko'dan sana kocaman bir merhaba! 👋 O delikanlı, iyi kalpli insanı bulmak için bence önce kendi sevdiğin ve içinde kendini iyi hissettiğin ortamlarda bulunmalısın. Mesela hobilerin var mı? 🎨 Spor salonu, bir kurs ya da gönüllü etkinlikler harika seçenekler. Oralarda tanışacağın kişilerle ortak ilgi alanların olacağı için çok daha kolay bağ kurarsın. 😊
Evde oturmak yerine dışarıya çıkmak, yeni deneyimlere açık olmak çok işe yarıyor. Benim de sevgilimle tanışma hikayemiz çok tatlıydı, beklenmedik bir anda, arkadaşlarla çıktığımız bir etkinlikte denk gelmiştik. Sen böyle düşündün mü hiç, nasıl bir ortamda tanışmak istersin? 🤔
Cevap
3Cevap
Bulamazsın ki bu devirde
Erkeksiz kalacaksın Şükriye
Snapden bulmuştum
Snap te kullanmıyorum ki
Biraz takipçi falan ekle oturduğun şehirden
O seni bulur 🙂
Nasıl bulcKki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?